Deadpool: Naše první dojmy a soutěž o komiksy a triko

Deadpool: Naše první dojmy a soutěž o komiksy a triko | Fandíme filmu
20th Century Studios
Na Deadpoola jsme se v redakci těšili. Jak se nakonec líbil? Navíc si můžete zasoutěžit o hodnotné ceny od nakladatelství Crew.

Deadpool se konečně dostal do našich kin. Zítra se koná předpremiéra, na kterou stále můžete vyhrát vstupenky, ve čtvrtek bude snímek uveden do běžné distribuce. Dneska Deadpoola viděli publicisté, takže si níže můžete přehrát moje úvodní dojmy. Jak sami uslyšíte, jsem zřejmě naprosto šíleně zamilovaný do Wolverina, protože nejen, že jsem jej několikrát zaměnil za Deadpoola, ale dokonce jsem Rhetta Reese a Paula Wernicka označil za scenáristy „Wolverinu“, i když jsou to samozřejmě scenáristé Zombielandu. Ale jak sami uvidíte ve filmu, Deadpool na Wolverina také neustále vzpomíná, takže jsem byl vlastně (nechtěně) tematický ;-).

Ve videu se dozvíte také všechno o soutěži o ceny od nakladatelství Crew. Pokud se nechcete spoléhat na štěstí ve hře, můžete si aktuální novinku Deadpool: Drákulova výzva zakoupit za zvýhodněnou cenu přímo v Crew e-shopu.

Deadpool vypráví příběh nekonvenčního antihrdiny od Marvel Comicsu. Wade Wilson sloužil u zvláštních jednotek, stal se žoldákem a nakonec byl vystaven krutým experimentům, které zesílily jeho schopnost regenerace a vysloužily mu přezdívku Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a temným, pokřiveným smyslem pro humor, se Deadpool vydává na lov muže, který zničil jeho život.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller a Gina Carano. Režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest