Nejlepší filmy Michaela Baye

Nejlepší filmy Michaela Baye | Fandíme filmu
Buena Vista Pictures Distribution
Naposledy jsme od Baye viděli epileptickou slátaninu 6 Underground. Pojďme si raději zavzpomínat na jeho vydařené filmy.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4
  5. Kapitola č.5

Závěrem loňského roku Michael Bay uvedl na Netflix svůj poslední film, 6 Underground: Tajné operace, a byla to hodně velká bída. Režisér dostal volnou ruku a projevilo se to tím nejhorším možným způsobem. Všeho bylo moc, valila se na nás kakofonie nesourodých vjemů. V minulosti nicméně Bay platil za inovátora akčního žánru a natočil celou řadu kousků, které se vyplatí vidět zas a znova. Vybrali jsme pro vás pětici těch nejlepších:

Mizerové II

Už jednička (mimochodem Bayův debut) byla malým hitem. Diváky bavila chemie mezi miamskou policejní dvojicí s Willem Smithem a Martinem Lawrencem. Pokračování toho nabízí ve všech směrech víc – humoru (ač je místy trošku zvláštní – viz myší sex), výbuchů, přestřelek i automobilových honiček. Fanoušek akčního žánru prostě musí jásat. Podívaná, která nezpomaluje a společně s hláškami krásně odsýpá, kamera si pohrává s detaily, snímá zpomalené záběry kulek, přistávajících letadel a krouží kolem hlavních hrdinů. To vše je zabalené do teplého barevného filtru, jenž je pro Baye tak typický.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest