Superbowl Ochutnávky: Želvy Ninja 2 a Kniha džunglí

Superbowl Ochutnávky: Želvy Ninja 2 a Kniha džunglí | Fandíme filmu
Superbowl 2016 už je zarohem, a tak se začínají objevovat první ochutnávky spotů, které během nedělního večera spatří světlo světa.

Už v noci z neděle na pondělí proběhne éterem největší televizní přenos USA, který každoročně sleduje přes sto milionů diváků. V rámci vysílání jsou uváděny také reklamy na nejnovější produkty, včetně upoutávek na očekávané filmy. Na jaké všechny upoutávky se můžeme těšit, jsme shrnuli ve starší novince, dnes pro vás máme ochutnávku dvou z nich:

Kniha džunglí vypráví příběh Mauglího (Neel Sethi), lidského mláděte, které vychovala rodina vlků. Vlčici Rakši, která se jej ujala, namluvila Lupita Nyong’o, vůdce smečky Akélu namluvil Giancarlo Esposito. Mauglí už ale není v džungli vítán. Obávaný tygr Šer Chán (Idris Elba) moc dobře cítí jizvy, které mu způsobila lidská ruka a přísahá, že Mauglího zahubí. Chlapec je nucený opustit jediný domov, který kdy znal a vydává se na cestu plnou sebepoznání, vedený pouze moudrým panterem Baghírou (Ben Kingsley) a rozverným medvědem Balúem (Bill Murray). Po cestě Mauglí potkává tvory džungle, kteří mu nejsou vždycky zrovna přátelsky nakloněni. Mezi nimi je i Kaa, hypnotická krajta se svůdným hlasem (Scarlett Johansson) a prolhaný opičí král Ludvík (Christopher Walken), který se Mauglího snaží přesvědčit, aby mu vydal nebezpečné tajemství – oheň. Podle předlohy Rudyarda Kiplinga režíruje Jon Favreau. Datum české premiéry je stanoveno na 21. dubna 2016, datum slovenské premiéry na 14.4. 2016.

Leonardo (Pete Ploszek pohyby, Johnny Knoxville hlas), Raphael (Alan Ritchson), Michalengelo (Noel Fischer), a Donatello (Jeremy Howard) čelí novým hrozbám: Mechanickým mimozemšťanům, šílenému vědci jménem doktor Baxter Stockman (Tyler Perry), Bebopovi (Gary Anthony Williams) a Rocksteadymu (Stephen „Sheamus“ Farrelly). Také se znovu utkají se svým největším nepřítelem, Trhačem (Brian Tee), a jeho klanem Foot. Želvám přispěchají na pomoc Vern (Will Arnett), April (Megan Fox) a Casey Jones (Stephen Amell). Dále hrají Brittany Ishibashi, William Fichtner, Tony Shalhoub a Danny Woodburn. Režíroval Dave Green, scénář napsali Josh Appelbaum a André Nemec, produkoval Michael Bay. Datum české premiéry je stanoveno na 2.6. 2016.

Želvy Ninja 2

03.06.2016 | USA, Hong Kong, Čína
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest