Rychle a zběsile 9 a 10: Známe datum premiéry

Rychle a zběsile 9 a 10: Známe datum premiéry | Fandíme filmu
Universal Pictures
Bratr Paula Walkera se nevrátí. S kým naopak máme počítat?

Oficiální Facebook rychlé a zběsilé ságy právě zveřejnil datum premiéry pro Rychle a zběsile 9 a datum premiéry pro Rychle a zběsile 10. Devítku uvidíme 19.4. 2019, desítku 2.4. 2021. Jako obvykle jde o premiéry v USA, kde jsou filmy do kin uváděny v pátek, u nás tedy s největší pravděpodobností oba snímky uvidíme vždy o jeden den dříve. Společně s daty byl zveřejněn také slogan „2 dekády, 10 filmů 1 sága“.

Studio Universal také vyvrátilo starší spekulace o tom, že by se v některém z budoucích filmů mohl objevil Cody Walker, mladší bratr Paula. Cody ještě společně s bratrem Calebem pomáhali po smrti Paula Walkera s dokončením filmu, když se ještě s dalším dublérem a digitálními trikaři postarali o dokončení záběrů, které zesnulý Paul nestihl natočit. Později se objevily zvěsti o tom, že by Cody Walker mohl u série zůstat a chopit se nějaké nové role. To teď ale studio Universal popřelo.

Kdo v osmém filmu hrát bude? Když o sérii píší velké hollywoodské zpravodaje, často uvádějí, že se vrátí Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Elsa Pataky, Lucas Black, Jason Statham, Dwayne Johnson a Kurt Russell. Není však zřejmé, jestli se jedná o jakkoliv potvrzenou informaci, odhad jednotlivých redaktorů anebo nikým neověřenou dezinformaci, kterou jednotlivé weby nekriticky přebírají jeden od druhého.

Návrat Diesela je jasný, Russell a Statham o svém návratu veřejně mluvili. O Blackovi se kdysi dávno šuškalo, ale od těch dob je ticho po pěšině. Dwayne Johnson naopak otevřeně hovořil o tom, že další setrvání v sérii bude muset ještě zvážit. Nejpodivněji působí asi zmínka o návratu Jordany Brewster. Jednou z hlavních dějových linek sedmého filmu byla Brienova (Walker) a Miina (Brewster) snaha o ukončení nebezpečného stylu života. Zvlášť Mia hodně myslela na děti a nechtěla vystavovat rodinu dalšímu riziku. V závěru filmu oba dva společně Dominicovu (Diesel) partu opustili. Bylo by tedy dost zvláštní, pokud by se Mia vrátila zpět do akce a Brian zůstal doma s dětmi. Sama Jordana Brewster v lednovém rozhovoru uvedla, že se studiem o budoucnosti zatím nemluvila, nicméně si dovede představit obě varianty. Na jednu stranu je sice Brianava manželka, ale na stranu druhou je pořád Domova sestra.

Co vy na to? Bylo by rozumné, aby se Jordana Brewster vracela bez Paula Walkera?

Zdroje: Oficiální Fast Facebook, Slashfilm, Polygon, Coming Soon

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest