Blade Runner 2: Scott potvrzuje Ryana Goslinga

Blade Runner 2: Scott potvrzuje Ryana Goslinga | Fandíme filmu
Harrison Ford skutečně předá štafetu mladšímu kolegovi, pro kterého v ideálním případě bude Blade Runner toliko prvním dobrodružstvím.

Ridleyho Scotta se při propagaci Marťana novináři nevyptávají pouze na pokračování Promethea, ale jsou zvědaví i na Blade Runnera 2, kterého Scott bude nejen produkovat, ale bude mít také poslední slovo nad finální verzí. Když přišel v minulosti za Harrisonem Fordem (hrdina jedničky) s návrhem, že by ho rád viděl v pokračování, hercovi se do toho zprvu moc nechtělo. Přesvědčil ho až scénář, jenž je podle jeho slov nejlepší, jaký kdy měli".

Samozřejmě znovu došlo na otázku, jestli je Deckard (Ford) replikant. Režisér znovu zopakoval, že je. V prvním filmu, který se odehrával v roce 2019, měli replikanti životnost jen čtyři roky. Sequel má být situován do roku 2047 nebo do 2050. Jak to, že žil Deckard tedy tak dlouho? To prý budeme muset vidět film, v němž se dočkáme vysvětlení.

Každopádně v hlavní roli nového příběhu se má podle producenta skutečně objevit Ryan Gosling, tak jak se dříve uvádělo. A pozor, Scott si pohrává s myšlenkou, že dvojka nemusí být tečkou za výpravami do světa replikantů a Goslingova postava by se mohla vrátit v dalším díle! 

Zdroj: Yahoo

Blade Runner 2049

03.10.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest