Transformers 3: Nové fotky a video ze zákulisí

Transformers 3: Nové fotky a video ze zákulisí | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Podívejte se, jak pro Michaela Baye seskajují kaskadéři ze Sears Tower.

V podrobném preview jsme vám detailně přiblížili, co od třetích Transformers čekat (a přihodili k tomu i reakce prvních šťastlivců, kteří už film viděli) a doplnili k tomu spoustu všmožných videí. Dnes se tedy přesuneme k dalším propagačním materiálům. Hned zkraje přitom můžeme vzít nové fotky, které ve včerejších nočních hodinách zaplavily internet. Hlavní roli na nich hraje především Josh Duhamel, na dalších obrázcích pak najdeme i Patricka Dempseyho, Rosie Huntington-Whiteley a nesmí chybět ani Shia LaBeouf. Pozornější pak jistě spatří na jedné z fotek i samotného Michaela Baye sedícího s šibalským výrazem v koutě. Všechny kousky samozřejmě najdete v galerii.

O něco zajímavějším materiálem pak pro mnohé může být krátký featurette, který detailně přibližuje vznik scény známé již z trailerů - je to výskok vzdušné jednotky, která se snese přímo doprostřed Chicaga, aby mohla spolu s Optimem nakopat zadky Deceptikonům. Při vzinku této scény je přitom patrné, že se Bay opět snažil v reálu natočit všechno, co jenom trošku šlo - zkrátka si povolal několik kaskadérů a nechal je bez jištění seskočit mj. ze Sears Tower. A aby toho nebylo málo, poslal za nimi ještě chlápka s kamerou na hlavě, abychom si celou scénu mohli v kině vychutnat z toho nejlepšího pohledu. Všemožné výbuchy budov pak samozřejmě zajistila postprodukce, i tak ale velká pochvala pro Baye. Podobně fyzická kaskadérská práce se v dnešních blockbusterech vidí jen málokdy. Transformers 3 u nás mají premiéru přesně za 4 týdny - 30. června.

Transformers 3 'Birdmen' HD

Galerie: 6

Transformers 3: Nové fotky a video ze zákulisí | Fandíme filmu Transformers 3: Nové fotky a video ze zákulisí | Fandíme filmu Transformers 3: Nové fotky a video ze zákulisí | Fandíme filmu Transformers 3: Nové fotky a video ze zákulisí | Fandíme filmu Transformers 3: Nové fotky a video ze zákulisí | Fandíme filmu Transformers 3: Nové fotky a video ze zákulisí | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest