The Lady in the Van: McGonagallová pošilhává po Oscarovi

The Lady in the Van: McGonagallová pošilhává po Oscarovi | Fandíme filmu
Maggie Smith, alias Minerva McGonagall z Harryho Pottera, si v britské komedii zahrála excentrickou obyvatelku staré dodávky. Podívejte se na trailery, seznamte se.

V černé komedii The Lady in the Van poznáte především Maggie Smith (Minerva McGonagallová z Harryho Pottera). Ta se zde ponořila do role zapšklé stařeny, která je, jak sama říká, na smrt nemocná. Mimoto obývá zašlý minivan, jenž momentálně stojí před příjezdovou cestou k domu Alexe Jenningse (Královna). Tomu se to zpočátku nelíbí, nakonec se ale oba dva dají dohromady, díky čemuž vznikne netradiční přátelství, které každému z nich nalije novou krev do žil.

O režii se postaral celkem neznámý Nicholas Hytner. Jeho poslední celovečerní film, Šprti, spatřil světlo světa v roce 2006. Od té doby má Hytner na kontě jen pár divadelních záznamů. Po tak dlouhé pauze ale přichází s nadprůměrně hodnocenou komedií, jejíž hlavní síla je především v obsazení. Na roli Maggie Smith se snáší samá chvála, dokonce se mluví i o nominaci na Oscara. Dále hrají Dominic Cooper, James Corden nebo Jim Broadbent. Česká premiéra není zatím stanovena, ve Velké Británii The Lady in the Van řádí už od 13.11..

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest