Viktor Frankenstein: Rozjetá verze klasického příběhu

Viktor Frankenstein: Rozjetá verze klasického příběhu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Už ve čtvrtek dorazí do našich nejnovější variace na klasický příběh doktora Frankensteina a jeho monstra.

Jenom pár dní před premiérou prakticky nikdo na světě Viktora Frankensteina ještě neviděl, což vždycky budí určitou míru podezření. Na druhou stranu je docela dobře možné, že nové uchopení klasického příběhu je jednoduše tak ujeté, že jej docení pouze specifický typ diváků, a tak studio a distributoři s odhalením otálejí na poslední chvíli. Obzvlášť James McAvoy v hlavní roli působí v trailerech jako vyšinutý šílenec a jeho zápal dodává upoutávkám zvláštní energii. Daniel Radcliffe v roli Igora je potom na první „ten vážný“, co se snaží udržet svého přítele nohama na zemi. Scénář napsal Max Landis (Kronika, American Ultra) a režíroval Paul McGuigan (Nabít a zabít), takže by to mohla být opravdu hodně neposedná záležitost. Podívejte se na nejnovější upoutávky:

Oficiální synopse českého distributora: Oživit mrtvou hmotu a stvořit z ní živou bytost dokázali zatím jen Bůh a Viktor Frankenstein. A právě o tom druhém vypráví náš příběh odehrávající se ve století, kdy se čerstvě probuzená věda, nové technologie a tradiční víra a náboženství sbližují, aby změnily zákony, jimiž se řídí život a smrt. V časech, kdy se zdá, že nic není nemožné. Radikální vědec Dr. Viktor Frankenstein (James McAvoy) a jeho pomocník Igor (Daniel Radcliffe) mají společnou vizi o uměle stvořeném životě, který může změnit svět. Victorovi se však výsledky jejich společné práce vymknou kontrole a dokonce hrozí, že se dostanou do rukou lidem, kteří s nimi budou chtít uspokojit své mocenské choutky. Zatímco Frankenstein chce ve vynalézání pokračovat bez ohledu na možné následky, Igor si uvědomuje, k jakým hrůzným koncům mohou vést. Jedině on může nakonec zachránit Viktora zachránit před jeho před sebou samým a svět před smrtelně nebezpečným monstrózním stvořením. Česká a slovenská premiéra jsou naplánovány na 26.11..

Galerie: 5

Viktor Frankenstein: Rozjetá verze klasického příběhu | Fandíme filmu Viktor Frankenstein: Rozjetá verze klasického příběhu | Fandíme filmu Viktor Frankenstein: Rozjetá verze klasického příběhu | Fandíme filmu Viktor Frankenstein: Rozjetá verze klasického příběhu | Fandíme filmu Viktor Frankenstein: Rozjetá verze klasického příběhu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest