Pád Londýna: Plnohodnotný trailer jde na doraz

Pád Londýna: Plnohodnotný trailer jde na doraz | Fandíme filmu
Lionsgate
Digitální Londýn se otřásá v základech, zatímco Gerard Butler vlastnoručně likviduje všechny teroristy. Protože Amerika se kurňa nevzdává!

Zatímco skutečný John McClane (Bruce Willis) to v poslední době fláká tak strašně moc, že ve svém příštím filmu se dokonce bude střídat s mladším klukem, „John McClane z Bílého domu“ maká jako šroub. Ve snímku Pád Bílého domu diváci Gerarda Butlera v roli prezidentova bodyguarda často přirovnávali právě k nejslavnější roli Bruce Willise. A teď se bezpečák Mike Banning vrací ve druhém dílu, ve kterém (podobně jako McClane ve své sérii) zopakuje události jedničky, akorát ve větším měřítku. Takže zatímco v Pádu Bílého domu bylo pod útokem sídlo amerického prezidenta, tentokrát to spolu s hlavou USA schytá rovnou celý Londýn.

Nová upoutávka ukazuje, že Pádu Londýna bude mít všechno, co od přímočaré akce očekáváme: Spoustu palných zbraní, střelbu ve výskoku do strany, exploze, další exploze, exploze světových monumentů (i když ty čekáme spíš od Rolanda Emmericha), suše odsekávané hlášky, vyšinuté teroristy a hrdiny, který smrtelně vážně deklamují dramatické fáze, i když kolem nich vypovídají službu zákony fyziky. Do toho všeho nezapomeňte přidat špatné CGI a máte akční sequel, jako když vyšije. Možná z toho bude blbina, ale možná taky docela zábavné béčko, které bude naprosto přesně vědět, jak strašně je přitažené za vlasy. Ke které variantě se zatím kloníte vy?

Příběh filmu začíná v Londýně, kde znenadání zemřel britský ministerský předseda. Účast na jeho pohřbu je pro všechny přední světové vůdce prakticky povinná. I když se zdá, že je pohřeb nejlépe zabezpečenou událostí na světě, rychle se mění ve smrtící past, ve které mají světoví vládci zemřít a posvětit tak začátek děsivé vize budoucnosti. Jen tři lidé mohou katastrově zabránit. Prezident Spojených států (Aaron Eckhart), jeho šéf tajné služby (Gerard Butler) a britský agent MI6 (Charlotte Riley), který právem nikomu nedůvěřuje.

Dále hrají Morgan Freeman, Radha Micthell, Angela Bassett, Melissa Leo a Jackie Earle Haley. Režíruje Babak Najafi podle scénáře od Katrin Benedikt a Creightona Rothenbergera. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 7.4. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest