Silva: Wrestler od del Tora s upířími politiky. Černobíle

Silva: Wrestler od del Tora s upířími politiky. Černobíle | Fandíme filmu
Ne, to není žádná fanfiction nebo pomatený výkřik do tmy, ale skutečný námět filmu, který by chtěl natočit Guillermo del Toro. A jak to vypadá s Pacific Rim 2?

Guillermo del Toro měl jako svůj příští projekt točit Pacific Rim 2. Po určitých otřesech uvnitř studia Universal však byl projekt odložen na neurčito. Momenátlně Guillermo na svém Twitteru oznámil, že se konečně podařilo dát dohromady kalkulaci potřebného rozpočtu a čeká se na nejnovější verzi scénáře od Jona Spaihtse (Prometheus, Doctor Strange). Ten se předá studiu a bude jen na něm, jestli projekt konečně schválí. Doplňující perlička: Před časem měl Guillermo oběd s Maisie Williams (Hra o trůny) a tak mu učarovala, že kdyby se nakonec Pacific Rim 2 skutečně natáčel, rozhodně ji chce posadit do kokpitu Jaegera.

Než se ujasní budoucnost PR2, del Toro chce natočit nějaký levný nezávislý film. A dobrou variantou by mohl být snímek Silva, který se režisér snaží natočit už řadu let. Černobílý snímek má pojednávat o maskovaném mexickém wrestlerovi, který zjistí, že všichni politici jsou upíři. Můžeme jen předpokládat, že následně by se luchador vydal na správně bladeovskou výpravu. Del Toro chtěl film točit už před lety v Mexiku, ale jeho rodina musela uprchnout do Toronta, potom, co byl jeho otec unesen a rodina za něj zaplatila zničující výkupné.

Druhou variantou by mohl být bizarní snímek pro dětské diváky, o kterém víme jenom to, že by měl být mixem pixarovky Wall-i a komedie Žbluňk!, ve které Tom Hansk randil s mořskou pannou. 

Co myslíte? Pustí se del Toro do jednoho z uvedených témat nebo jeho malý nezávislák bude o něčem úplně jiném? Tak či tak už tenhle čtvrtek můžete v kinech vidět jeho čerstvý horor, Purpurový vrch.

Obrázek na titulce je z filmu Divoši

Zdoje: The Guardian, VarietyGuillermo del  Toro I, Guillermo del Toro II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest