Power Rangers nabírají obsazení

Power Rangers nabírají obsazení | Fandíme filmu
Saban International
Zobrazit další 1 obrázek
Strážci vesmíru oznámili oficiální obsazení růžové strážkyně a u dalších postav známe jména možných kandidátů. Seznamte se s postavami.

Power Rangers, alias Strážci vesmíru, pomalu ale jistě nabírají obsazení. Studio Lionsgate oficiálně oznámilo, že růžovou strážkyni Kimberly si zahraje Naomi Scott. Naomi možná budete znát z dinosauřího seriálu Terra Nova nebo z vedlejší role v Marťanovi a podobně málo známí by měli být i představitelé dalších hrdinů. O roli Zacka (černý strážce) se ucházejí Daniel Zovatto (Neutečeš), Ross Butler a Brian Marc. O roli Jasona (červeného strážce) usilují K.J. Apa (Shortland Street), Austin Butler (Arrow, The Shannara Chronicles) a Mitchell Hope. Kandidáty na další role zatím neznáme, avšak roli záporáka by měl dostat nějaký starší, dobře známý herec.

  • O postavě Kimberly víme, že je jí 17 (stejně jako všem ostatním postavám) a bývala nesmírně populární. Když se po půlroční absenci vrátila do školy, šíří se o ní drby a ona sama se chová jako nepřístupná rebelka bez příčiny. Tím však pouze maskuje hluboko ukryté tajemství a svou zranitelnost.
  • Jason býval ve svém městě legendou. Hrál výtečně americký fotbal a zdálo se, že z něj bude hvězda. Pak ale Jason naboural a zničil si koleno. Jeho růžová budoucnost zmizela a Jason ztratil sám sebe. Na začátku filmu hledá vykoupení, na jeho konci bude přirozeným vůdcem Strážců vesmíru.
  • Trini je tajuplná a nesmírně inteligentní. Její rodiče se neustále stěhují, a tak je v každé nové škole soběstačná samotářka, která pozoruje dění kolem sebe. Nikdy sama sobě nepřizná, že by ze všeho nejvíc chtěla patřit do nějaké party přátel.
  • Billy je tak trochu asociální nešika, který špatně komunikuje s okolím. Je roztomilý a prudce inteligentní, ale nedokáže kontrolovat, co mu vyleze z pusy, nerozumí sarkasmu a neustále před svým okolím odhaluje své emoce. Nikdy neměl přátele, ale k Jasonovi ho to okamžitě táhne.
  • Zack byl vždycky namistrovaný party boy. Navenek je to okouzlující drsňák, který pohotovou hláškou uhrane každou slečnu, ale ve skutečnosti se tak trochu stydí, protože žije sám se svojí mámou v karavanu.

Film bude novým příběhem zrodu Mighty Morphin Power Rangers (Morfujících Strážců vesmíru), skupinky školáků, kteří dostanou do vínku mimozemské síly, které spojí v boji za záchranu světa. Pomohou jim k tomu pilotovaní roboti, známí jako Zordy. Původní verzi scénáře připravili Burk Sharpless a Matt Sazama, následně po nich text upravili Ashley Miller a Zack Stentz. Režíruje Dean Israelite. Datum české i slovenské premiéry jsou stanoveny na 12.1. 2017.

 Zdroje: Lionsgate, Variety, Collider I, Collider II

Power Rangers

24.03.2017 | USA, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Power Rangers nabírají obsazení | Fandíme filmu Power Rangers nabírají obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest