Death Note má režiséra a možná i prvního herce

Death Note má režiséra a možná i prvního herce | Fandíme filmu
Už delší dobu je ohlášena americká hraná adaptace světoznámé mangy a anime. Kdo jsou prvními členy posádky?

Pokud si někdo myslel, že hraná adaptace Death Note to zabalila, tak je bohužel na omylu. Projektu se chopí Adam Wingard, který natočil například thrillery You’re Next nebo The Guest. Svým způsobem se jednalo o menší filmy, tak se ukáže, co předvede v Zápisníku smrti. Nadpřirozený thriller, který má svůj původ v japonské manze, se má začít natáčet příští jaro podle scénáře Jeremyho Slatera, jenž se podílel na letošní Fantastické čtyřce.  

Hlavní roli mladíka, který během jednoho dne objeví zvláštní sešit s tajemnou silou, by si měl zahrát Nat Wolff, kterého můžete znát z chválených dramatických romancí Papírová města nebo Hvězdy nám nepřály. Jedním z producentů se stal Masi Oka (seriály Hrdinové, Hawaii Five-0).

V Death Note se setkáváme s velmi inteligentním studentem Lightem Yagamim, který jednoho dne nalezne jakýsi černý sešit, pojmenovaný „Zápisník smrti“ a začne jej podrobněji zkoumat. Zápisník záměrně upustil ze své říše do světa lidí shinigami (japonsky bůh smrti) jménem Rjúk. Majitel zápisníku je schopen zabít jakéhokoliv člověka na Zemi, pokud zná jeho jméno a tvář. Protagonista Light se rozhodne očistit svět od veškerého zla a stvořit svět nový. Tímto začíná v Japonsku docházet k hromadným úmrtím kriminálníků, což přiláká pozornost japonské policie, ale hlavně i světoznámého detektiva, který si říká L.

 Zdroj: Variety

Death Note

25.08.2017 | USA
Fantasy, Thriller, Horor, Mysteriózní
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest