Prometheus 2: Inženýry to nekončí

Prometheus 2: Inženýry to nekončí | Fandíme filmu
Ridley Scott naznačuje, že v pokračování jeho sci-fi uvidíme větší hrozbu, a že dvojka možná není poslední.

Natáčení Promethea 2 bylo v nedávných dnech konečně definitivně potvrzeno, a protože režisér Ridley Scott momentálně propaguje svého Marťana, občas je tázán také na svůj příští projekt. Před časem připustil, že se skutečně společně s Shaw (Noomi Rapace) a Davidem (Michael Fassbender) vydáme hledat odpovědi a domov Inženýrů. Aktuálně opět přidal několik drobných detailů:

Ridley chce v Prometheovi 2 pátrat po tom, kdo to vlastně Inženýři jsou a proč stvořili tak zlé bakterie, tak zlou biologii (biologické zbraně). Před čím se svými vynálezy snažili ochránit? Druhý film na tyhle otázky odpoví, nebo alespoň začne odpovídat.

A před kým se tedy Inženýři snažili ochránit? V minulosti Scott zmiňoval, že nám představí nějaké nové monstrum. Jsou tedy Inženýři ohroženi nějakým druhem primitivního „vetřelce“? Nebo se obávají inteligentních bytostí, které jsou na vyšším vývojovém stupni, než oni sami? V posledním interview režisér uváděl, že se chce zabývat také tím, kdo stvořil Inženýry, tak možná, že namodralí mimozemšťané měli sami potíže se svými stvořiteli, podobně jako lidé zápolili v prvním filmu s nimi. A co myslí Ridley tím, že Prometheus 2 na otázky „začne odpovídat“? Má v plánu snad i třetí díl? Skončí dvojka opět cliffhangerem a spoustou nejasností? Nebo tím jenom naznačuje, že některé věci chce pouze naznačit a zbytek nechá na divácké interpretaci? To všechno bychom se měli dozvědět v roce 2017, kdy má snímek dorazit do kin.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest