Ridley Scott o tom, kam se vypraví Prometheus 2

Ridley Scott o tom, kam se vypraví Prometheus 2 | Fandíme filmu
Ridley Scott je posedlý otázkou stvoření člověka a bude se jí v Prometheovi zabývat i nadále.

Režisér Ridley Scott propaguje Marťana a pomalu chystá Promethea 2, který se začne natáčet příští rok v únoru. Když byl v aktuálním rozhovoru tázán na to, o čem bude film pojednávat, tak znovu potvrdil, že se dozvíme, kam se vypravila Shaw (Noomi Rapace) společně s androidem Davidem (Michael Fassbender). Děj by teoreticky mohl poskočit o nějaký čas dopředu, ale závěr prvního Promethea byl natolik specifický, že to Ridley udělat nechce. Shaw se prostě musí vypravit na místo, odkud přiletěli Inženýři.

Podtext prvního filmu byl podle Scotta možná až příliš velkolepý a okázalý, ale základní otázka je podle něj dobrá: Kdo nás stvořil? Scott prostě nevěří tomu, že by život mohl být jen náhoda a hodlá ve své sci-fi zkoumat, kdo za něj tedy může. Lidé se vyvinuli až podezřele rychle a právě náš inteligentní design chce Ridley v příštím filmu probádat. Chce najít Inženýry a zjistit, proč vlastně stvořili život na Zemi. A kdo vlastně stvořil Inženýry?

Vedle Promethea 2 Scott v rozhovoru na filmovém festivalu v Torontu mluvil o celé řadě klíčových okamžiků svého profesního i osobního života, takže jestli ovládáte angličtinu, určitě se stavte na serveru Deadline a počtěte si, Ridley rozhodně za ta léta má co vyprávět.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest