Příští film Christophera Nolana má datum premiéry

Příští film Christophera Nolana má datum premiéry | Fandíme filmu
Příští nolanovka je ještě daleko, třeba vás zatím zaujme režisérův krátký film Quay.

Spusťte fanfáry, příští film divácky oblíbeného režiséra Christophera Nolana bude uveden v amerických kinech 21.7. 2017. U nás tedy můžeme počítat s obdobným termínem. Co pro nás režisér chystá, to zatím nevíme ani v nejmenším. Chviličku se spekulovalo o tom, že by mohl zadaptovat sci-fi Ready Player One, nicméně tohoto projektu se ujal Steven Spielberg, takže Nolan bude stoprocentně točit něco úplně jiného.

Nolan i mimo trilogii o Batmanovi prokázal, že dokáže dostat diváky do sedaček (Počátek utržil v kinech 825 milionů, Interstellar 675 milionů), a tak je momentálně jedním z mála režisérů, který dostane vysoký rozpočet na původní projekty, do kterých studio příliš nemluví. Lze předpokládat, že se Nolan bude opět podílet na scénáři, a producenta mu jako obvykle bude dělat jeho manželka Emma Thomas. Natáčet se bude pod hlavičkou produkční společnosti Syncopy, která manželům patří, a distribuovat budou Warner Bros., kteří se podíleli na většině Nolanových filmů.

Ve stejný den mají premiéru naplánovanou také Pitch Perfect 3, sci-fi Valeria and the City of a Thousand Planets a zatím nepojmenovaný animák od Foxu. O týdne dříve vplují do kin pátí Piráti z Karibiku a War of the Planet of the Apes a o týdne později zase nový Spider-Man, tak uvidíme, jestli v hodně nabitém prostoru ještě nedojde k nějakým manévrům.

Pokud máte pocit, že to do roku 2017 bez Christophera nevydržíte, zkoušejte vyhlížet alespoň jeho krátký film Quay, ve kterém se ohlédl za dílem bratří Quayových, dvojčat, která celý život zasvětila svérázným stop-motion animákům. Třeba se krátký dokument nějakou cestičkou dostane i k nám.

Quay

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest