Doctor Strange: Záporákem má být Mads Mikkelsen

Doctor Strange: Záporákem má být Mads Mikkelsen | Fandíme filmu
Marvel si vyhlédl představitele protivníka Benedicta Cumberbatche. Kterou klasickou postavu by mohl Mikkelsen ztvárnit?

Doctor Strange bude mít naprosto famózní obsazení. Hlavní roli hraje Benedict Cumberbatch, toho doplňují Chiwetel Ejiofor a Tilda Swinton. Hlavní ženskou roli Marvel nabídl Rachel McAdams a teď studio nabídlo roli padoucha Madsovi Mikkelsenovi! Ten má se záporáky rozsáhlé více než slušné zkušenosti. Na televizních obrazovkách řádí jako Hannibal, zahrál si v bondovce Casino Royale a v minulosti už měl jednu nabídku přímo od Marvelu, když mu studio nabízelo roli Malekitha v Thorovi 2 (toho nakonec hrál Christopher Eccleston).

Kdo by oním záporákem mohl být? Tradičním Strangeovým oponentem je Baron Mordo, kterého hraje Ejiofor. Podle toho, co víme z prezentace na akci D23, však bude Mordo minimálně po nějaký čas stát na Strangeově straně. Kdo jsou další populární Doktorovi protivníci? Tak především je to démon Dormamu, který byl mnohokrát s filmem spojován. Vládce tzv. temné dimenze je tvor z čiré planoucí energie, je jednou z nejmocnějších bytostí ve světě Marvelu a dokáže manipulovat časoprostorem.

Dalším potenciální kandidátem je Mephisto, čili Satan marvelovského světa. Zrodil se při samotném vzniku vesmíru, vládne obrovskou mocí, vytváří proudy energie či iluze, čte myšlenky a je mistrný manipulátor. Je zodpovědný za stvoření Ghost Ridera a objevil se v obou filmech s Nicolasem Cagem. Anebo by se mohl Strange utkat s Nightmare (Noční můra), strašlivým vládcem říše snů. Co vy na to? Která z možných variant se vám zamlouvá nejvíce?

Doctor Strange je dalším hrdinou ze světa Marvelu. Arogantní neurochirurg, Stephen Strange, po strašlivé autonehodě nemůže operovat, a tak odchází do Himalájí hledat sám sebe. V horách objevuje skrytý svět magie a alternativních dimenzí. Film režíruje Scott Derickson (Sinister, V moci ďábla), scénář napsal Jon Spaihts (Prometheus, nová Mumie). V roli doktora uvidíme Benedicta Cumberbatche (Sherlock, Star Trek: Do temnoty), dále hrají Tilda Swinton a Chiwetel Ejiofor . Česká premiéra je naplánována na 3.11. 2016.

Zdroj: Variety

Doctor Strange

04.11.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest