Spider-Man: Jaký bude jeho nový kostým?

Spider-Man: Jaký bude jeho nový kostým? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Proti jakému záporákovi by se mohl postavit ve svém příštím filmu a jaká ústřední témata ten film bude řešit?

Na internetu se objevil obrázek, který je údajně screenshotem z traileru na Captain-America: Civil War, který se má promítat o víkendu na Disneyho propagační akci D23. Z rozmazané fotky těžko usuzovat, zda je skutečně pravá, nicméně vzpomeňte na údajnou potitulkovou scénu Avengers 2. Také vypadala poměrně důvěryhodně a nakonec se z ní vyvrbil toliko povedený fake. Nicméně, pokud se nebojíte potenciálních spoilerů, máme pro vás také souhrn zvěstí, které Spider-Manův kostým alespoň popisují.

Peter Parker by měl ve filmu nosit kostýmy rovnou dva. Jeden podomácku vyrobený, který možná vidíme na rozmazaném screenshotu a umělecky jej znázorňují také dva fanouškovské art-worky, které dole v galerii společně se screenshotem najdete. Druhý kostým by měl Pavoučí muž dostat někde ke konci filmu od Tonyho Starka. Má být vyvedený v kombinaci tmavě modré (až skoro černé) barvy s červenou. Kostým má údajně některými prvky odkazovat k Avengers, podobně jako třeba uniforma Captaina Ameriky v Avengers: Age of Ultron.

Ale pojďme k samostatnému Spider-Manovu filmu, který uvidíme v roce 2017. Fanoušky samozřejmě zajímá především to, proti komu se Peter postaví. Šéf Marvelu Kevin Feige nedávno řekl, že to bude určitě nějaký dosud nezfilmovaný záporák a podle nejnovějších spekulací by to mohl být třeba Kraven. Jedna z vedoucích představitelek Sony, Karen Moy si totiž údajně před časem zakoupila na Amazonu slavný komiks Kravenův poslední lov. A podle emailů, které ze studia Sony unikly loni na podzim, nakupovala Moy komiksy i v minulosti, kdykoliv se s kolegy potřebovala podívat na nějakou konkrétní inspiraci.

Kraven, především díky již zmiňovanému komiksu Poslední lov, patří mezi nejvýraznější Spider-Manovy oponenty a režisér série Amazing Spider-Man, Marc Webb, jej dokonce chtěl mít jako jednoho ze záporáků v ASM 3. V komiksech je Sergei Kravinoff tragická postava jak z Dostojevského románu, potomek ruských emigrantů a především lovec. V životě chytil snad všechny velké šelmy. Bez použití palných zbraní, často holýma rukama, jen za pomoci nápoje, který zvyšuje jeho sílu. Aby dokázal, že je největším lovcem všech dob, chce polapit to nejnebezpečnější zvíře - Spider-Mana. Z dosavadních rozhovorů s filmaři se zdá, že by příští samostatný film o Spider-Manovi měl být relativně komorní záležitostí, takže pokud by hrdina místo zachraňování světa jen utíkal před jedním vyšinutým lovcem, docela by to k jeho středoškolskému životu sedělo, co říkáte?

Scenáristé John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein a režisér Jon Watts také v aktuálních rozhovorech začínají kolem Spider-Mana čím dál tím víc brousit a v zásadě znovu a znovu zdůrazňují věci, které jsme již dříve slyšeli. Nový Spider-Man bude film ze střední školy, který se chce inspirovat atmosférou snímků John Hughese. Peter Parker bude úplně obyčejný kluk s úplně obyčejnými starostmi. Je to tak trochu otloukánek a přehlížený šprt a neustálé lhaní o dvojím životě jej od ostatních lidí jenom víc oddaluje. Tím že se dostanete nadlidské schopnosti, se váš život náhle k lepšímu nezmění. Spíš potíže přibudou, až se Parker bude snažit skloubit povinnosti běžného dne s potíráním zločinu. Hrdinou se navíc nikdo nestane přes noc, je to složitá a dlouhá cesta. Což ale neznamená, že bychom ji opět viděl celou znovu, úplně od začátku. Příběh o tom, jak Petera pokousal radioaktivní pavouk už všichni znají, takže se k němu v tuto chvíli filmaři vracet neplánují.

Captain America: Civil War dorazí do našich kin 5.6. 2016, nový Spider-Man 27.7. 2017.

Zdroje: Superhero News, Comicbook.com, ET Online, Vulture, Andy Greenwald, Heroic Hollywood, Heroic Hollywood II, USA Today, Bossologic

Galerie: 3

Spider-Man: Jaký bude jeho nový kostým? | Fandíme filmu Spider-Man: Jaký bude jeho nový kostým? | Fandíme filmu Spider-Man: Jaký bude jeho nový kostým? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest