Prometheus 2 se konečně začne natáčet

Prometheus 2 se konečně začne natáčet | Fandíme filmu
Nějaký čas se ve světě Vetřelců nedělo nic a teď nás najednou čekají Vetřelec 5 a Prometheus 2 naráz. Kdy padne Prometheova první klapka?

Je to jen pár dní od chvíle, kdy jsme vás informovali o všech novinkách ohledně Vetřelce 5. V závěru novinky jsme zmínili, že budoucnost bratrského Promethea 2 je značně nejistá, vzhledem k tomu, že má Ridley Scott naplánovaných hned několik různých závazků. Teď se najednou rozjasňuje. Aktuální číslo amerického Total Filmu obsahuje článek o Scottově právě dokončovaném Marťanovi a jako doplnění uvádí, že Prometheus 2 se začne natáčet v lednu roku 2016! Nejde sice o přímou citaci Scotta nebo kohokoliv dalšího z produkce, ale snad má magazín přesné informace, když s režisérem zrovna mluvil. Můžeme se domnívat, že jen co Ridley dokončí Marťana pro zářijovou premiéru na festivalu v Torontu, pustí se do preprodukce Promethea 2, která bude probíhat zároveň s propagací aktuálního filmu a v lednu už bude možné rovnou natáčet.

O Prometheovi 2 víme zatím jen to, že by měl odhalit, kam se na konci prvního filmu vypravili Shaw (Noomi Rapace) a David (Michael Fassbender). S návratem obou herců se počítá Android David by se měl snad objevit v několika kopiích, Scott se už nechce vracet ke klasickému vetřelci, ale zřejmě představí nějaké jiné monstrum.

Zdroj: Total Film skrz Prometheus2-movie.com

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest