Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty

Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Druhý díl Labyrintu i v nové upoutávce slibuje, že v rámci fantastiky pro mládež bude tahle série i nadále tou zdaleka nejnapínavější.

Na nedávném Comic-Conu se z Labyrintu: Zkoušky ohněm promítalo úvodních 30 minut. Dle očitých svědků má nový film stejně svižný začátek, jako první část trilogie. Děj se dere nezadržitelně kupředu, režisér Wes Ball (minule debutant) potvrzuje, že je velice zručný vypravěč a mladí herci už jsou s rolemi náležitě srostlí. Nám ostatním se nový pohled na Scorch Trials naskýtá alespoň v novém traileru.

Upoutávka je více akční než dobrodružná a robinsonáda z prvního dílu se průchodu vražedným labyrintem definitivně změnila v boj na život a na smrt. I s menším rozpočtem Ball servíruje sexy vizuál a přinejmenším v upoutávce se daří držet dramatické napětí. Takzvaní „raplové“ (zombíci) působí poměrně nebezpečně a Rosa Salazar v roli Brendy, vůdkyně nové party dětí, k sobě okamžitě přitahuje pozornost. A stejně tak Aidan Gillen jako šéf základny, ze které chlapci budou utíkat. Možná to dělá Gillenova role v Hře o trůny, ale jeho Jansonovi se jednoduše nedá věřit hned od první vteřiny. A za tím vším stále pokukuje plán organizace ZLSN, který se chlapci (a dívky) snaží odhalit. Je samozřejmě možné, že i tentokrát bude adaptaci podrážet nohy předloha, stejně jako v případě prvního dílu, ale jinak upoutávka dovede přesvědčit, že ze svojí strany filmaři udělali všechno co mohli proto, aby nám opět připravili napínavou podívanou.

V galerii najdete sadu plakátů.

Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer

Ve druhé kapitole epické ságy Labyrint čeká na Thomase (Dylan O’Brien) a kluky z Placu jejich dosud největší zkouška. Hledají informace o tajuplné a všemocné organizaci ZLSN a pátrání je zavede do Spáleniště, zdevastované krajiny plné nepředstavitelných překážek. Kluci z Placu spojí síly z bojovníky odboje, postaví se výrazně silnějším jednotkám ZLSNu a odhalí šokující plány, které s nimi organizace má. Režíruje Wes Ball, z prvního filmu se vrací Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee a Patricia Clarkson. Nově obsazení doplní Aidan Gillen, Giancarlo Esposito, Nathalie Emmanuel nebo Barry Pepper. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 17.9. 2015.

Zdroje: Collider

Galerie: 8

Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu Labyrint: Zkouška ohněm - Nový trailer a plakáty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest