Vrátí se v dalším Predátorovi Arnold Schwarzenegger?

Vrátí se v dalším Predátorovi Arnold Schwarzenegger? | Fandíme filmu
Chystá se nový Predátor. Schwarzenegger odpověděl na otázku, zda můžeme počítat s jeho návratem. A co si myslí o pokračování a crossoverech s Vetřelcem?

V USA se Terminátorovi: Genisys v divácké návštěvnosti moc nedaří. S Arnoldem Schwarzeneggerem bychom se měli přesto znovu vidět za dva roky v šestém díle, avšak jestli na něj skutečně dojde, to nejspíš potvrdí až tržby ve zbytku světa. Krom toho Arnie plánuje nového Conana a Trojčata (pokračování Dvojčat). Nedávno byl rodilý Rakušan po terminátoří projekci tázán na nového Predátora, kterého má natočit Shane Black (Hawkins z jedničky a její scenárista). Arnie odvětil, že první Predátor patří mezi jeho nejoblíbenější filmy, ale že se na připravovaném projektu nijak nepodílí. Podle Schwarzeneggera je Black velmi talentovaný scenárista a doufá, že návrat do predátořího universa v jeho režii bude skvělý. Podrobněji o projektu zde.

Herec se také vyjádřil na adresu predátořích sequelů, které se svou sestupnou kvalitou nemohou rovnat prvnímu dílu. „Je to smutný příběh, že se někdy filmovým studiím podaří udělat důstojné pokračování a někdy to dopadne opravdu špatně. Zatím vším stojí chamtivost. Chtějí udělat film levnější cestou a vydělat na něm co nejvíc peněz, proto neobsadí vhodné herce nebo režiséra. Je to hloupý tah, dělat to tímto způsobem a další filmy s Predátorem už nebyly tak povedené.“

Souhlasíte s Arnoldovým názorem nebo máte na věc jiný pohled? A chtěli byste, aby se vrátil v novém Predátorovi nebo vám chybět nebude? 

Zdroje: THR, Reddit

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest