Fantastická čtyřka: Dvojku má točit Bryan Singer

Fantastická čtyřka: Dvojku má točit Bryan Singer | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Máme to brát jako potvrzení zpráv o tom, že jednička nestojí za moc a série potřebuje zachránit? Josh Trank i Simon Kinberg to popírají. AKTUALIZOVÁNO.

AKTUALIZACE: Na konec článku přidáváme ještě čtyři krátké featuretty, které představují jednotlivé hrdiny.

Původní článek: Nová Fantastická čtyřka dorazí už za měsíc a z kina snad budeme odcházet spokojenější než posledně. Anebo také ne. Přípravu filmu podle rozličných zpráv provázely výrazné potíže, což režisér Josh Trank i producent Simon Kinberg dodnes popírají. Natáčení podle nich zažívalo zcela normální míru komplikací, jako jakýkoliv jiný film podobného měřítka. Spin-off Star Wars potom režisér údajně neopustil proto, že by se Lucasfilm bál toho, že na natáčení nemá, ale z vlastního rozhodnutí, protože tušil, že v případě Hvězdných válek by byl pod ještě větším tlakem veřejnosti. O Fantastické čtyřce pak Trank tvrdí, že to bude epický a masivní zážitek, plný nadpřirozených sil. Ke snímku se vyjádřil i spoluscenárista a producent Simon Kinberg. Ten chápe divácký skepticismus, protože minulé dva filmy jednoduše nebyly příliš dobré, a připouští, že rozlousknout to, jakým způsobem ke Čtyřce přistupovat, byl docela tvrdý oříšek.

Jen pár dní na to server This is Infamous přišel s tvrzením, že studio Fox s Čtyřkou úplně spokojené není, avšak měla by být dostatečně pevným základem pro další pokračování, které se má objevit za dva roky. Pro to Foxové údajně chtějí za kameru Bryana Singera, který momentálně pracuje na závěrečném dílu druhé x-menovské trilogie, jehož premiéra nás čeká příští rok. Singerovo angažmá by mělo lépe propojit vesmíry F4 a X-Menů a spojení by mělo vyvrcholit ve velkém crossoverovém filmu, o kterém se nedávno zase začalo spekulovat. Fox prý po Singerovi a Kinbergovi v zásadě chce, aby pro něj odváděli podobnou práci, jako Kevin Feige pro Marvel, a společně dohlíželi na všechny x-menovské filmy, aby jejich svět hezky držel pohromadě. Na jakékoliv oficiální vyjádření si ale samozřejmě budeme muset počkat.

Playlist obsahuje televizní spoty a galerie čtyři plakáty z poslední doby.

Fantastická čtyřka: Devítka videí

Fantastická čtyřka je soudobý pohled na nejstarší superhrdinský tým od Marvelu. Pojednává o čtveřici mladých outsiderů, kteří jsou teleportováni do nebezpečného paralelního vesmíru, následkem čehož dojde k šokující přeměně jejich fyzické podoby. Jejich životy se nezvratně změní, avšak týmu nezbývá nic jiného, než se naučit využívat děsivé nové schopnosti a spolupracovat, pokud mají zachránit svět před bývalým kamarádem, který se změnil v nepřítele. V hlavních rolích hrají Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell a Reg E. Kathy. Scénář: Simon Kinberg. Režie: Josh Trank. Datum české i slovenské premiéry jsou naplánovány na 6.8. 2015.

Zdroje: LA Times, Entertainment Weekly, This Is Infamous

Zdroj plakátů: Comingsoon

Galerie: 4

Fantastická čtyřka: Dvojku má točit Bryan Singer | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Dvojku má točit Bryan Singer | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Dvojku má točit Bryan Singer | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: Dvojku má točit Bryan Singer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest