Co všechno odhalí Comic-Con 2015

Co všechno odhalí Comic-Con 2015 | Fandíme filmu
Velká odhalení či trailery už za pár dní slibují Batman v Superman, Star Wars VII, X-Men: Apocalypse, Warcraft, Deadpool, The Hateful a další a další.

Rok se s rokem sešel, a tak už ve středu startuje v americkém San Diegu Comic-Con, velkolepá oslava všeho geekovského. V dřevních dobách šlo především o to, aby se měli fanoušci komiksů, sci-fi a další okrajové zábavy kde scházet. To už ale samozřejmě dávno neplatí. Být "nerd" je in a nenápadný sraz fandomu se (především v největším přednáškovém sále) změnil v masivní marketingovou akci, které nadnárodní společnosti využívají k masáži publika a představení svých chystaných produktů.

Ty nejlepší přednáškové časy si tak tradičně rozeberou nejpopulárnější televizní seriály a hollywoodské velkofilmy. Leckterá studia už nicméně závody ve zbrojení vzdala a odmítají každoročně platit obří sumy za nepříliš jasný výsledek. Letos tak budou chybět společnosti Sony, Paramount, ale i Marvel, který však tvrdí, že v době konání Comic-Conu nemá co nového předvést a bude zastoupen alespoň televizní divizí. A kdo všechno přítomen bude?

Čtvrtek 9.7.

  • Open Road - Žádné podrobnosti o panelu studia zatím známy nejsou, nicméně zdaleka „nejkomiksovější“ je z připravované nabídky Open Road Max Steel, akční film připravovaný podle stejnojmenné plastikové figurky. Comic-Con byl vždy nakloněné animákům, takže by se teoreticky mohla objevit ještě Velká oříšková loupež 2. Jako poslední má šanci asi Triple Nine, skvěle obsazený heist movie od Johna Hillcoata (Země bez zákona, Cesta).
  • Lionsgate – Studio přiveze především Hunger Games: Síla vzdoru – část 2. A tady asi není třeba nic moc dodávat. Herci zodpoví otázky diváků, představí závěr populární ságy a přivezou exkluzivní upoutávku. Vedle toho Lionsgate slibuje také Posledního lovce čarodějnic s Vinem Dieselem.

Pátek 10.7.

  • Marvel TV – Pátek z našeho pohledu otevře televizní divize Marvelu. Její šéf Jeph Loeb s sebou přiveze jak Agenty SHIELDu, tak Agentku Carter. Agenty budou zastupovat vedle showrunnerů také prakticky všichni herci, za Carterovou se dostaví vedle showrunnerů představitelka hlavní hrdinky, Hayley Atwell, a představitel Jarvise, James D’Arcy. Oficiální promo slibuje, že se o přednášce bude ještě dlouho mluvit, tak uvidíme, jaká odhalení si tvůrci pro fanoušky přichystali.
  • Lucasfilm  - V centru pozornosti budou Star Wars: Síla se probouzí, které fanouškům představí režisér J.J. Abrams, scenárista Lawrence Kasdan a producentka Kathleen Kennedy. Neměli bychom ale čekat žádné nové záběry z filmu, tvůrci chtějí mluvit především o natáčení a ke slovu by se mají dostat také herci, kteří zatím veřejně o svých rolích v nových Star Wars nesměli příliš mluvit. Jestli dojde i na spin-off Rogue One, zatím nevíme.
  • The Visit – Režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Znamení) a producent Jason Blum (Paranormal Activity, Sinister) společně představí nový Shyamalanův horor, ve kterém dvě nešťastná dítka terorizují o prázdninách jejich vlastní prarodiče.
  • Ash vs. Evil Dead – Zabýváme se sice především filmy, ale tenhle seriál je podobně jako ty od Marvelu tak úzce svázaný se svými celovečerními bratříčky, že o něm prostě nejde nemluvit. Dobrodružství Ashe, lovce démonů s motorovou pilou místo ruky, po letech pokračují a budou u toho Bruce Campbell, Sam Raimi, ale třeba také Lucy Lawless.
  • Yoga HosersSvůj další horor přiváží také Kevin Smith, miláček Comic-Conu. Vedle volného pokračování Smithova předchozího snímku, Tusk, bychom se měli dozvědět také něco o Mallbrats, pokračování Mallrats. Yoga Hosers slibují první trailer!

Sobota 11.7.

  • Warner Bros. – Tohle je jistě pro většinu fanoušků ten vůbec nejočekávanější panel celého Comic-Conu. Tak především na pódium vystoupí režisér Zack Snyder a přivede obsazení Batman v Superman – Bena Afflecka, Henryho Cavilla, Gal Gadot, Amy Adams, Jesseho Eisenberga, Jeremyho Ironse a Holly Hunter. V novou upoutávku doufáme asi všichni. Potvrzená jsou také preview špionážního Krycího jména U.N.C.L.E. a pohádkové fantasy Pan. Krycí jméno společně s Cavillem představí Armie Hammer, Alicia Vikander a Elizabeth Debicki. Kvůli Panovi dorazí režisér Joe Wright, Hugh Jackman, Garrett Hedlund a Levi Miller.
  • Pýcha, předsudek a zombie – Před pár dny tenhle mix viktoriánské romance a zombie hororu ukázal světu pár fotek, na Comic-Conu by mohl přijít i první trailer, abychom si konečně udělali pořádnou představu o tom, co vlastně o tohoto šíleného nápadu čekat.
  • The Hateful Eight – Quentin Tarantino představuje svůj chystaný western. Vedle exkluzivní upoutávky na fanoušky v sále čeká také Q&A s režisérem a herci.
  • Legendary Pictures – Tenhle panel také jistě vzbudí rozruch. Z Purpurového vrchu Guillerma del Tora už jsme viděli spoustu ukázek, takže film již poměrně dobře známe, ale prezentován bude také Warcraft! Slíbené jsou dosud nezveřejněné ukázky, fanoušci mohou začít doufat, že se dostanou i online. Přislíbená je účast tvůrců a herců. Dále je na programu historicko-fantastický velkofilm The Great Wall, horor Krampus a nějaké překvapení. Legendary má různých „geekovských“ projektů v přípravě mnoho, ale kdyby studio oznámilo například datum premiéry pokračování Jurského světa, hala by se pořádně otřásla v základech.
  • 20th Century Fox – Studio své plány zatím oficiálně neoznámilo, ale víme minimálně to, že X-Meni chybět nebudou! Režisér Bryan Singer bude vůbec poprvé veřejně promítat prodloužený sestřih X-Men: Budoucí minulost, takže můžeme čekat první recenze, ale také by rád pustil upoutávku na X-Men: Apocalypse. Na Comic-Conu budou kvůli jiným filmům a seriálům také Jennifer Lawrence, Sophie Turner, Evan Peters, Oscar Isaac a Hugh Jackman, takže by neměl být problém, aby kdokoliv z nich Singera doprovodil. Stoprocentně máme počítat také s prezentací Deadpoola, které se zúčastní minimálně Ryan Reynolds.

Pokud nám něco neuniklo, mělo by to být z potvrzených prezentací vše. Vždycky se samozřejmě může objevit nějaké překvapení a menší odhalení (především plakátů nebo různých rekvizit) probíhají také ve výstavních prostorách Comic-Conu. Kupříkladu Lionsgate bude stoprocentně mít s sebou nějaké promomateriály k Alianci a Gods of Egypt.

U různých exkluzivních upoutávek je velice dobře možné, že nebudou oficiálně uvolněny online a jejich dostupnost bude záležet čistě na tom, jak moc budou hollywoodská studia mazat jejich bootlegové nahrávky. Panely ale nabídnou samozřejmě také řadu faktických informací a zajímavostí a ty veřejně přístupné budou, takže pokud to bude jen trochu v našich silách, budeme se vám snažit, stejně jako v minulých letech, nabídnout souhrn toho nejzajímavějšího, co Comic-Con přinese. V komentářích dejte vědět, na které prezentace se nejvíc těšíte, popřípadě které filmy vám na Conu vyloženě chybí.

Osm hrozných

07.12.2015 | USA
Krimi, Drama, Thriller, Mysteriózní, Western
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest