Hunger Games: Síla vzdoru II. - Trailer dorazil

Hunger Games: Síla vzdoru II. - Trailer dorazil | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
O víkendu se natáčela definitivně poslední scéna, kterou doprovází první trailer, obrázky a teaser plakáty.

Je to tak, teprve tento víkend padla poslední klapka Hunger Games. Potvrdila to producentka Nina Jacobson, která také z natáčení poslala fanouškům fotku. Můžete ji vidět dole v galerii. Proč se poslední scéna točila z takovým odstupem od zbytku natáčení? Režisér Francis Lawrence v dubnovém rozhovoru vysvětlil, že štáb čekal na ideální podmínky, tedy až se příroda na vybrané lokaci řádně zazelená. Závěr natáčení provázelo uvolnění několika dalších teaser plakátů (ten první je ve starší novince), několika prvních fotek a především prvního traileru na Hunger Games: Síla vzdoru - část II.!

Upoutávka se nese v podobném duchu, na jaký jsme u série zvyklí. Neukazuje příliš mnoho a to nejlepší schovává až do vlastního filmu. Hrdinové tuší, že se všechno chýlí ke konci, rebelové se utkají s vládnoucí vrstvou v závěrečném střetu. Katniss (Jennifer Lawrence) se ještě jednou postaví do čela odboje a jak trefně poznamená Finnick Odair (Sam Claflin), ulice hlavního města Capitol poslouží jako aréna těch úplně posledních „Hladových her“. Vizuálně zatím trailer neodhaluje mnoho překvapivého. Černé uniformy známe už z první části filmu, ulice Capitolu zatím nepůsobí mimo trikových sekvencí (pohled přes přehradu, velké náměstí) nikterak oslnivě. Na druhou stranu jsou anonymní hnědé budovy dostatečně skličující a pomáhají vytvářet dojem „bludiště“, do kterého jsou hrdinové uvrženi. Digitální ropa (nebo snad asfalt), kterou prezident Snow (Donald Sutherland) na hrdiny vypustí, zatím působí hodně nepřesvědčivě, avšak filmaři ještě budou mít čas na ní zapracovat.

Co vy na to? Těšíte se po prvním traileru na film víc? Míň? Nebo pořád úplně stejně?

Hunger Games: Síla vzdoru II. - První trailer

V Panemu zuří otevřená válka a Katniss (Jennifer Lawrence) se definitivně utká s prezidentem Snowem (Donald Sutherland). Společně s nejbližšími přáteli, s Galem (Liam Hemsworth), Finnickem (Sam Claflin) a Peetou (Josh Hutcherson), se Katniss společně s jednotkou z 13. Kraje vydává na životu nebezpečnou misi, aby se pokusila spáchat atentát na prezidenta Snowa, který je posedlý jejím zničením. Smrtící pasti, nepřátelé a morální rozhodnutí Katniss budou stát více sil než libovolné Hladové hry.

Zdroje: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Nina Jacobson, Collider, Oficiální Facebook

Galerie: 6

Hunger Games: Síla vzdoru II. - Trailer dorazil | Fandíme filmu Hunger Games: Síla vzdoru II. - Trailer dorazil | Fandíme filmu Hunger Games: Síla vzdoru II. - Trailer dorazil | Fandíme filmu Hunger Games: Síla vzdoru II. - Trailer dorazil | Fandíme filmu Hunger Games: Síla vzdoru II. - Trailer dorazil | Fandíme filmu Hunger Games: Síla vzdoru II. - Trailer dorazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest