Expendables 2: Je tu první teaser trailer!

Expendables 2: Je tu první teaser trailer! | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
První ochutnávka toho moc neprozradí, ale představuje všechny Postradatelné a zanechá nás v očekávání. Aktualizováno (2x) o plakáty a synopsi.

Podrobněji se o upoutávce a posledních novinkách rozepíšeme k večeru, teď to hlavní: Teaser trailer si pusťte! Půl roku před premiérou nečekejte žádné zázraky, ale jako přípomínka krátké video funguje skvěle.

Aktualizace 2: A ještě jeden plakát, tentokrát i se Slyem. Přinesl ho server AICN.

Aktualizace: Jak jsme slíbili, tak plníme a doplňujeme další informace. V galerii najdete první oficiální teaser plakáty (nakonec se ukázalo, že tenhle fešák se opravdu na veřejnost dostat neměl) s updatovaným logem a následuje výtah toho nejdůležitějšího ze zveřejněné synopse, která toho prozradí daleko víc, než opatrný character teaser.

Expendables (Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews a nově Liam Hemsworth a Yu Nan) se vrací a tentokrát to bude osobní. Bruce Willis tým pověří zdánlivě jednoduchým úkolem, ale všechno se pokazí a jeden z Postradatelných je „zlomyslně zabit“. (Že by Jet Li? Oproti jedničce bude mít podstatně menší roli, tohle by mohl být ten důvod). Pomstu Expendables hledají na nepřátelském území, kde všechno stojí proti nim, ale vidina odplaty je žene skrz řady nepřítele, který je nebezpečnější, než se zdálo. Vlastní totiž dostatek plutonia k tomu, aby naprosto změnil světové rozložení sil...

 

Expendables 2: Teaser Trailer

Galerie: 3

Expendables 2: Je tu první teaser trailer! | Fandíme filmu Expendables 2: Je tu první teaser trailer! | Fandíme filmu Expendables 2: Je tu první teaser trailer! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest