Kapitán Kirk chce randit s Wonder Woman

Kapitán Kirk chce randit s Wonder Woman | Fandíme filmu
Chris Pine byl spojován s jinou komiksovou postavou od DC, ve skutečnosti však jedná o roli ve Wonder Woman.

Před časem se špitalo, že by si Chris Pine mohl zahrát nového Green Lanterna. Ať už ale o roli ve skutečnosti usiloval nebo ne, jednání se studiem Warner skutečně probíhala a stále ještě probíhají, protože obě strany mají zájem o to, aby si Pine zahrál Stevea Trevora, nápadníka Wonder Woman. Pine prý zazářil při schůzce s producenty a Gal Gadot (představitelka Wonder Woman), takže teď je nejspíš vše jen otázkou Pineovy pracovní vytíženosti nebo honoráře. Přitom původně studio v roli chtělo vidět nějakého méně známého herce, jmenovitě se o ni mohl ucházet Scott Eastwood, jenž ale nakonec raději vzal zavděk menší rolí v Suicide Squad, kterou měl jistou a nemusel kvůli ní podstupovat konkurz.

V komiksech je Trevor bojový pilot, který během druhé světové války havaroval na ostrově Paradise, izolovaném domově bájných Amazonek. Diana (Wonder Woman) jej vyléčila z jeho ran, zamilovala se do něj a následovala jej do vnějšího světa, kde se z ní díky jejím nadlidským silám stala superhrdinka.

Po nedávné změně na klíčovém postu bude Wonder Woman natáčet Patty Jenkins (Zrůda, The Killing) a server Variety tvrdí, že film bude vycházet ze scénáře Jasona Fuchse. Což je zvláštní, protože Fuchs byl spojován s původní režisérkou Michelle MacLaren a šuškalo se o tom, že jedním z důvodů odvolání MacLaren byly slabé reakce testovacího publika na scénář, který s Fuchsem připravila. To je ale samozřejmě jen taková poznámka na okraj, podobné zákulisní záležitosti se neustále vyvíjí a co platilo včera, nemusí platit dnes. Chci tím říct pouze to, že pokud se k projektu v nejbližší době připojí nějaký další scenárista, nebude na tom vůbec nic překvapujícího. Premiéra Wonder Woman je stanovena na 22.6. 2017.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest