Kingsman: Pokračování je definitivně na cestě

Kingsman: Pokračování je definitivně na cestě | Fandíme filmu
Matthew Vaugh začal psát scénář a mohl by opět režírovat. Nebo místo druhého Kingsmana natočí remake Flashe Gordona?

Pokud se vám líbil Kingsman: Tajná služba stejně jako nám, tak v tom případě by vás mohlo potěšit, že režisér Matthew Vaughn právě začal pracovat na scénáři k pokračování. A jestli s ním bude dostatečně spokojený, pak by podruhé usedl do režisérského křesla. Postavy si zamiloval a chce s nimi pracovat dál. Vaughn se doposud pod žádný sequel nepodepsal, protože má rád výzvy a čerstvé nápady. Proto se podle svých slov snaží u druhého Kingsmana posunout hranice, vymyslet něco nového a doslova postavit koncept pokračování na hlavu. 

Vaughn aktuálně potvrdil, že by se v sequelu skutečně měli objevit američtí agenti, o čemž hovořil už před dvěma měsíci, když si s myšlenkou pokračování pohrával veřejně poprvé. Tehdy také uvedl, že tvůrci přemýšlejí o tom, zda by šlo vrátit zpět do hry postavu Harryho Harta alias Galahada, jehož si s chutí zahrál Colin Firth, který by se k sequelu nechal ukecat velmi rád.

Vaughnovo jméno se ale začalo nedávno spojovat ještě s jedním projektem, kterým je nová verze Flashe Gordona.Toho budete znát především jako kýčovitý sci-fi film z počátku 80. let minulého století, v němž zněla legendární skupina Queen. Gordon má ale svůj původ v komiksu z 30. let minulého století, který v různých obměnách vycházel až do začátku minulého desetiletí. Obzvlášť raný komiks měl značný popkulturní vliv, stal se částečnou inspirací pro Star Wars nebo pro původní podobu Batmana či Supermana. Scénář k novému filmu napsali J.D. Payne a Patrick McKay, kteří společně s Robertem Orcim napsali nerealizovanou verzi Star Treku 3, podle námětu George Nolfiho (Dannyho parťáci 2, Bourneovo Ultimátum).

Co byste raději od Vaughna viděli raději vy? Dvojku Kingsmana nebo nového Flashe?

 Zdroje: Yahoo, MoviefoneTHR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest