Wolverine: Hugh Jackman o hrdinově budoucnosti

Wolverine: Hugh Jackman o hrdinově budoucnosti | Fandíme filmu
Mutant Wolverine bude mít tvář Hugh Jackmana už jen dva roky. Co v tom období můžeme od neporazitelného bijce očekávat?

Hugh Jackman se pomalu loučí s rolí Wolverina a pomalu připravuje své fanoušky na to, že tentokrát jej k návratu opravdu nic nepřesvědčí. Zároveň možná také lehce poodhalil, proč je konec definitivně tady. Jistě, podstatnou roli hrají jednoduše věk a únava - Jackman přeci jen v roli strávil už předlouhých 17 let a určitě chce mít čas také na jiné úlohy. Teď ale také připustil, že dřív to s nabídkami nebylo nikterak horké, zatímco momentálně se se zajímavými rolemi roztrhl pytel. Jackman zároveň tajně doufá, že zájem neopadne a za pár let se nebude s prosíkem k X-Menům vracet.

The Wolverine i X-Men: Budoucí minulost se podle něj hodně povedli, takže se na své poslední dny v roli těší, připadá si jako sportovec před svou závěrečnou sezonou. Třetí samostatné Wolverinovo dobrodružství by se ale mohlo začít natáčet dokonce až příští rok, takže co se bude dít do té doby? Hrdina by mohl mít cameo v Deadpoolovi. Jackman řekl, že sice nemůže o takové možnosti mluvit, nicméně jsou s Reynoldsem (Deadpoolův představitel) dobří přátelé, čili... Obě postavy se setkaly už v nevydařeném X-Men Origins: Wolverine, takže určitě všichni chceme vidět nějakou kratší scénu, ve které hláškující Deadpool na starší film suše odkáže.

A co X-Men: Apocalypse? Film bude navazovat na X-Men: Budoucí minulost, kde se v závěru zdálo, že Wolverinův příběh není ještě ani zdaleka u konce. O tomhle filmu Jackman mluvil asi stejně konkrétně jako o Deadpoolovi, když odpověděl: „Kdo ví“. Pravda je nicméně taková, že natáčení v kanadském Montrealu probíhá už asi měsíc a půl a času postupně ubývá. Wolverinova role ve filmu bude tedy téměř určitě malá, možná se smrskne také na pouhé cameo.

A co bude potom? Jackman je přesvědčený, že studio postavu přeobsadí. Žertem dodal, že někdo nejspíš právě teď podepisuje smlouvu na 11 filmů.

Zdroj: Huffington Post

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest