Rychle a zběsile 8: První teaser plakát

Rychle a zběsile 8: První teaser plakát | Fandíme filmu
Rychle a zběsile 7 se zatím blíží k třetí příčce v žebříčku nejvýdělečnějších filmů všech dob. Jason Statham je připraven k návratu.

Je to tak vážení, už možná během tohoto víkendu Rychle a zběsile 7 vystřídá Avengers na třetí příčce žebříčku nejvýdělečnějších filmů. Avengers v kinech utržili miliardu a 518 milionů dolarů, Furious 7 k téhle částce chybí už jen 18 milionů. Plánování osmého dílu je tak jedinou logickou reakcí. Už z dřívější doby víme, že film bude mít premiéru 14. 4. 2017, a že s návratem vedle Vina Diesela počítá i Dwayne Johnson. Teď svůj návrat potvrdil i Jason Statham, který si v posledním filmu zahrál hlavního záporáka Shawa. Statham se v rozhovoru bavil s novinářem o svých budoucích projektech a připustil, že vše bude záležet na tom, kdy jej bude Universal potřebovat na place Rychle a zběsile 8. Pokud chcete vědět o Shawově návratu o chlup víc, přečtěte si náš starší spekulativní článek.

Dole v galerii pak najdete teaser poster, který na svém Instagramu zveřejnil Vin Diesel. Obrázek zcela jasně odkazuje k New Yorku, kde se má přinejmenším část filmu odehrávat. Osmička je pak zdánlivě zbrocena krví, takže koloběh pomsty ještě nejspíš neskončil.

Zdroje: Vin Diesel, Den of Geek

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest