Barely Lethal: Hailee Steinfeld už nechce být vražedkyní

Barely Lethal: Hailee Steinfeld už nechce být vražedkyní | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Je tady první trailer na akční komedii, ve které se sešli Hailee Steinfeld, Samuel L. Jackson nebo Jessica Alba. Seznamte se.

Chloë Grace Moretz a její Hit-Girl, popřípadě Saoirse Ronan jako Hanna, patří do kategorie vytrénovaných dívčích zabijáků, které se nevyplatí naštvat. Jako další je bude následovat Hailee Steinfeld (Opravdová kuráž, Romeo a Julie). Ve filmu Barely Lethal si zahraje na první pohled obyčejnou mladou dívku jménem Megan Walsh. Ovšem stejnak jako výše zmiňované dívky byla i Megan už odmalička cvičena ve schopnou tvrďačku, která si dokáže poradit v každém nebezpečí. Tenhle život by ráda nechala za sebou a raději by žila jako každý obyčejný teenager. Proto zfinguje vlastní smrt a začne novou etapu života navštěvováním střední školy. Středoškolských radovánek si dlouho neužije, brzy ji totiž dožene minulost, před kterou není úniku.

Vedlejší role obsadili Samuel L. Jackson, který nás minulý měsíc pobavil v jiné akční komedii -  Kingsman: Tajná služba. Dále je tu Jessica Alba (Fantastická čtyřka, Sin City), jejíž postava asi bude pěkně zlobivá mrcha. Hrstku známých tváří doplňují Sophie Turner (Hra o trůny, X-Men: Apocalypse) či Jamie King (Krvavý Valentýn 3D). Snímek natočil Kyle Newman (Fanoušci) a scénář napsal nováček John D’Arco. Datum premiéry není ještě přesně stanovené, ale pravděpodobně by se mělo Barely Lethal podívat do kin během letošní roku. 

Barely Lethal: První trailer

Zdroj: Collider

Galerie: 3

Barely Lethal: Hailee Steinfeld už nechce být vražedkyní | Fandíme filmu Barely Lethal: Hailee Steinfeld už nechce být vražedkyní | Fandíme filmu Barely Lethal: Hailee Steinfeld už nechce být vražedkyní | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest