Divoká dvojka: Uječená komedie dorazila do kin

Divoká dvojka: Uječená komedie dorazila do kin | Fandíme filmu
Upjatá Reese Witherspoon a vášnivá Sofía Vergara prchají před mafiány a zkorumpovanou policií. Koukněte na trailer.

Divoká dvojka (Hot Pursuit) se do našich kin proplížila dost nenápadně. A popravdě se není moc čemu divit. V zámoří film propadl u kritiků (7% na Rotten Tomatoes, agregátoru filmových recenzí) a ani v kinech si nevedl nijak slavně - 30 milionů dolarů v pokladnách oproti třicetimilionovému rozpočtu, to je opravdu krušný výsledek. Základní premisa přitom není úplně špatná.

Dvě naprosto rozdílné ženy, upjatá policistka v podání Reese Witherspoon a ohnivá žena mafiána v podání Sofíe Vergary, jsou nucené společně putovat napříč Spojenými státy, což je skvělá půda pro řadu konfliktních situací. Z traileru se bohužel zdá, že zůstalo jen u těch konfliktů, potažmo u bláznivého vřeštění, a humor se jaksi vytratil. Ještě o několik tříd horší je to v českém dabingu, ve kterém se film z nějakých záhadných důvodů v českých i slovenských kinech promítá. Tam už humor není opravdu žádný a český pokus o španělský přízvuk je vyloženě otravný.

Vergara a Witherspoon přitom nejsou špatné a režisérka Anne Fletcher obvykle točí docela snesitelné věci (Návrh, Výlet s mámou). Tentokrát se ale zkrátka zřejmě nezadařilo. Nebo někdo z vás zkusí dát Divoké dvojce šanci?

Oficiální synopse českého distributora: Reese Witherspoon hraje v této akční komedii vzornou a snaživou policistku, jejíž svěří do ochrany klíčového svědka v soudním procesu s vlivným mafiánským bossem. Svědek je vlastně ona - sexy manželka místního drogového dealera (Sofía Vergara). Když se o tuto dvojici začnou intenzivně zajímat najatí zabijáci a zkorumpovaní policisté, nezbývá jim nic jiného, jen se vydat na útěk napříč celým Texasem.

Divoká dvojka: Český a anglický trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest