Čeká nás Válka o Planetu opic

Čeká nás Válka o Planetu opic | Fandíme filmu
Třetí část opičí ságy dostala svůj podtitul.

Dle serveru Collider se třetí část opičí série bude jmenovat War of the Planet of the Apes, česky tedy Válka o Planetu opic, či Válka na Planetě opic. Z titulu je velice dobře patrné, kam celá série bude v příštím díle směřovat.

Už na konci Úsvitu Planety opic se k San Franciscu stahovala lidská armáda, původně měl dokonce film končit záběrem na válečné křižníky na obzoru. Nakonec režisér nechal scénu vystřihnout, abychom emocionálně zůstali i nadále s hlavním hrdinou Caesarem a vrátka do budoucnosti byla co nejotevřenější. K nějakému většímu konfliktu ale nakonec zřejmě skutečně dojde, ačkoliv nevíme, jestli se příští film bude odehrávat okamžitě po událostech toho předchozího nebo s časovým odstupem. A stejně tak nevíme, zda bude Caesar stát v čele armády, nebo co se s ním vlastně v době války bude dít. Zatím jsme slyšeli jenom to, že se sága bude dál soustředit na Caesara, mytického vůdce, který podle zkazek opic z budoucnosti vyvedl svůj „lid“ z lidského područí, podobně jako třeba Mojžíš v Egyptě.

Premiéra filmu je naplánována na 29.7. 2016. Režie filmu se opět ujme Matt Reeves, jako scenárista se vrátil Mark Bomback, hudbu by měl opět složit Michael Giacchino a Caesara samozřejmě znovu ztvární Andy Serkis.

Zdroj: Collider

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest