Suicide Squad: Podoba Jokera oficiálně odhalena

Suicide Squad: Podoba Jokera oficiálně odhalena | Fandíme filmu
Režisér David Ayer zvěřejnil první pohled na plně nalíčeného Jareda Leta - novou verzi Jokera z Jednotky sebevrahů.

Je tomu přesně sedmdesát pět let, ode dne, kdy se postava maniakálního Jokera objevila na kreslených políčcích a brzy se zapsala mezi nejslavnější Batmanovy protivníky. Při této příležitosti režisér David Ayer umístil na Twitteru oficiální fotku nového Jokera, kterého si s chutí střihne Jared Leto, a doplnil ji větou: Suicide Squad vám přeje šťastné výročí, pane J". Nebude pochyb o tom, že nás čeká zcela jiné pojetí Jokerova charakteru, než jaké nám už skvěle předvedli Jack Nicholson s Heathem Ledgerem. Leto má všestranný talent a byť třeba ve filmu nebude mít tolik prostoru, jistě v nás jeho přítomnost zanechá silný dojem. To už značí i jeho vizáž dole na fotografii. Co říkate na Letovu proměnu vy?

PS: Zatím blíže nespecifikovanou postavu si ve filmu zahraje rapper Common. Objevily se divoké zvěsti o tom, že by si mohl zahrát Aquamanova záporáka Black Mantu, ale zatím se to nezdá být příliš pravděpodobné.

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, pod palcem bude mít padouchy, jako jsou Deadshot, Harley Quinn nebo Captain Boomerang. V její věznici sedí také Joker, proti týmu nastoupí Deathstroke. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Will Smith, Joe Manganiello nebo Joel Kinnaman. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: David Ayer Twitter, Paul Shirey, El Mayimbe, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest