Rychle a zběsile 8 má datum premiéry

Rychle a zběsile 8 má datum premiéry | Fandíme filmu
Netrvalo to zrovna dlouho a už přesně víme, kdy osmý díl rychlé a zběsilé série přijede do kin. Svou premiéru přizpůsobuje Pacific Rim 2.

Z právě probíhajícího filmového veletrhu CinemaCon v Las Vegas k nám doputovalo pevné datum premiéry Rychle a zběsile 8. Skon Paula Walkera ani hlasy volající po ukončení série vůči úctě k jeho památce tuhle superúspěšnou značku nezastaví a osmý díl americké publikum uvidí 14. 4. 2017. Tady u nás se nejspíš dočkáme tradičně o den dříve.

„Budeme dělat nejlepší film, jaký jsem kdy viděl,“ uvedl celkem sebevědomě producent a hlavní hvězda Vin Diesel. Kdo by film měl natočit je stále záhadou. James Wan chystá V zajetí démonů 2 a nedávno mu byla nabídnuta režie komiksovky Aquaman. Justin Lin dělá na třetím Star Treku a v zásobě má ještě další projekty. Diesel s producentem Nealem H. Moritzem však nejdřív hodlají vymyslet příběh, jenž by měl poté pravděpodobně znovu proměnit ve scénář Chris Morgan. Režisér se bude hledat později.   

Ohlášené datum premiéry Rychle a zběsile 8 by mohlo zneklidnit lidi v DreamWorks, kteří vyšlou ve stejný den do kin celovečerní hranou adaptaci Ghost in the Shell se Scarlett Johansson. Nedivil bych se, kdybych si během pár dnů přečetl, že premiéra "Ducha ve skořápce" se přesouvá. Jít Dieslově partě z cesty se možná už teď rozhodl Pacific Rim 2. Druhé kolo bitvy mezi Jaegry a Kaiju jsme měli původně vidět 7. 4. 2017. Nově se posunulo o čtyři měsíce dál, přesněji na 4. 8. 2017. Starší článek odhaluje, co osmý film přinese. 

 Zdroje: Furious 7 Twitter, Collider, Slashfilm

Rychle a zběsile 8

14.04.2017 | USA, Francie, Kanada, Japonsko
Akční, Dobrodružný, Krimi, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest