S tváří anděla: Zabila studentka svou kamarádku?

S tváří anděla: Zabila studentka svou kamarádku? | Fandíme filmu
Daniel Brühl a Kate Beckinsale zvnějšku zkoumají případ mladé vražednice, která zabila svou kamarádku. Je ale vše tak jednoznačné? Koukněte na trailery, seznamte se.

Že honba za pravdou má svou cenu, se přesvědčí Kate Beckinsale a Daniel Brühl v krimi-dramatu S tváří anděla (The Face of An Angel). Snímek je inspirovaný knihou Angel Face, která vychází ze skutečného životního příběhu Amandy Knox – americké studentky obviněné z úkladné vraždy kamarádky. U nás kniha vyšla pod názvem Čekám až mě vyslechnete.

Mladý režisér Thomas Lang v podání Daniela Brühla (Rivalové) přijíždí do Itálie, aby natočil film podle nově vznikající knihy americké žurnalistky Simone – Kate Beckinsale (Letec, Underworld). Jejím tématem je soudní proces mladé studentky obviněné z vraždy spolubydlící. Líčení otřáslo celou Itálií a postupně přitáhlo pozornost medií z celého světa. Co se zpočátku jevilo jako rutinní a jasná záležitost s předem danými viníky, se pro Thomase změní v okamžiku, kdy navštíví místo činu a potká mladou britskou studentku Melanii v podání Cary Delevingne (Anna Karenia, Suicide Squad), která mu ukáže odvrácený a přehlížený pohled na celý případ.

Premiéra v českých a slovenských kinosálech je naplánována na 23.4.. Snímek se dočkal v zahraničí vlažného novinářského přijetí, avšak podle níže přiložených trailerů a klipů to vypadá, že snímek za pozornost stojí. Nejzajímavější na celém případu byla role medií, která byla v pozdějších fázích vyšetřování často kritizována za jejich jednostranný pohled na celou problematiku a bezostyšnost s jakou získávala prostřednictvím neetických praktik o případu pikantní informace.

S tváří anděla: Trailery

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest