Chladnokrevný: Eric Bana řádí ve sněhové bouři

Chladnokrevný: Eric Bana řádí ve sněhové bouři | Fandíme filmu
Útěk od bankovní loupeže, vražda, zasněžené pohraniční lesy a další komplikace v promrzlém kriminálním thrilleru.

S velkým zpožděním se na tuzemský trh digitálních nosičů dostává americký thriller Chladnokrevný (Deadfall). V zahraničí si snímek odbyl svou premiéru na přelomu let 2012 a 2013. Ohlasy byly značně rozpačité, což mělo zajisté vliv na to, že český distributor s uvedením na lokální trh tak otálel. Na Metacritic má film průměrné hodnocení 52 %.

Addison, jeho sestra Lisa a Theo jsou na útěku po úspěšné loupeži v kasinu. Během sněhové vánice ovšem srazí jelena a ztratí kontrolu nad svým vozidlem. Theo umírá během nehody. Mezitím Addison chladnokrevně zastřelí policistu, který přispěchal obětem autonehody na pomoc. Sourozenci se rozhodnou rozdělit a překročit hranici do Kanady každý samostatně. Addison se vydá k hranici skrze nehostinný les, Lise nabídne odvoz boxér Jay, který má sám problémy se zákonem. Dvojice vyráží na díkuvzdání k Jayově rodičům. Situace se vyhrotí v momentě, kdy se k domu přiblíží Addison, kterému je v patách policie. Rodinu tak čeká „nezapomenutelná“ oslava.

V hlavní roli se můžeme těšit na Erica Banu (Trója, Star Trek). Jeho filmovou sestru ztvární Olivia Wilde (Rivalové, Tron), boxera Jaye Charlie Hunnam (Zákon gangu, Pacific Rim). V menší roli se objeví i Kate Mara (House of Cards, Transcendence). Režisérem je neznámý Rakušan Stefan Ruzowitzky. Scénář napsal Zach Dean, pro kterého to byla jeho prvotina. Sami se přesvědčte, zda je Chladnokrevný hoden vašeho času v přiloženém traileru, kterému rozhodně neschází tempo a přestože některé scenáristické momenty působí prvoplánově, vypadá to, že se snímek bude moci spolehnout na kvalitní herecké obsazení.

Chladnokrevný: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest