X-Men: Angel a Psylocke obsazeni

X-Men: Angel a Psylocke obsazeni | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Seznamte se s oběma hrdiny, k tomu nejnovější oficiální artworky.

Už delší dobu víme, že si jednu z rolí v X-Men: Apocalypse zahraje Ben Hardy. Nejprve nebylo úplně jasné, jakou úlohu vlastně získal, avšak teď sám režisér Bryan Singer potvrdil, že si skutečně zahraje mutanta Angela, jak se jeden čas šuškalo. Co víc, Singer nepřímo potvrdil, že se Hardy ve filmu objeví dokonce jako Archangel. Angel je mutant s křídly, s jejichž pomocí dokáže létat. V komiksech byl zakládajícím členem týmu X-Men, předtím svá křídla stydlivě skrýval, než se stal hrdinou. Když byla jeho křídla nenávratně zničena, stvořil mu padouch Apocalypse křídla nová, kovová a lstí tak přetvořil Angela v jednoho z Jezdců apokalypsy, Smrt. Jezdci apokalypsy jsou Apocalypsova elitní jednotka bojovníků, kterou mocný mutant stvořil podle biblického předobrazu. Když se Angelovi v komiksech konečně podaří vymanit z Apocalypsova vlivu, stává se z něj hrdina s novým jménem, Archangel.

Singer zveřejnil také hned několik artworků. Na jednom z nich vidíme Angela uvězněného v jakési kleci uprostřed hlediště plného diváků, na zbylých dvou už roztahuje Archangel svá kovová křídla. Připomínáme, že Angel se objevil už v X-Men 3, kde jej hrál Ben Foster. Postava se tedy (podobně jako řada dalších) narodí o mnoho let dříve, potom co v X-Men: Budoucí minulost došlo ke změně časového kontinua.

Vedle Angela jsme se dozvěděli také to, kdo bude hrát Psylocke. Roli nakonec dostala Olivia Munn (The Newsroom, Bez kalhot) , jež je ve svých 34 letech výrazně starší než většina ostatních herců, kteří jsou momentálně obsazováni do rolí mladých mutantů (např. Hardymu je o deset let méně). V komiksech je Psylocke dcerou mimozemšťana a sestrou superhrdiny zvaného Captain Britain. Jak už její jméno napovídá, má obdobné síly jako profesor Xavier. Dokáže číst myšlenky, vytvářet iluze, ovládat okolní bytosti nebo vysílat proudy ničivé psychické energie. Taktéž Psylocke se už ve filmech jednou objevila, i když se v X-Men 3 jednalo o úplně jinou postavu, která pouze byla na poslední chvíli z nejasných důvodů přejmenována.

Děj filmu má být zasazen do 80.let dvacátého století a měl by se zaobírat prastarými mutanty, kteří na Zemi žijí už tisíce let a ve starověku byli uctíváni jako bohové. Ti by se podle náznaků filmařů mohli do přítomnosti dostat díky hrátkám v čase, které probíhaly během Days of Future Past.

Chystaný film je volně inspirován stejnojmenným komiksem a scénář k němu připravují Bryan Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty a Dan Harris. Režírovat má znovu Singer. Ve svých rolích se určitě vrátí Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicolas Hoult a James McAvoy. Vedle toho by se měl zřejmě vrátit také Hugh Jackman v roli Wolverina. Vedle výše uvedených soupisku doplňují také mladší verze mutantů, známých z původní trilogie. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroje: Bryan Singer I, Bryan Singer II, Empire, IMDb, Jeff Sneider

Galerie: 5

X-Men: Angel a Psylocke obsazeni | Fandíme filmu X-Men: Angel a Psylocke obsazeni | Fandíme filmu X-Men: Angel a Psylocke obsazeni | Fandíme filmu X-Men: Angel a Psylocke obsazeni | Fandíme filmu X-Men: Angel a Psylocke obsazeni | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest