Terminátor: Genisys - Nová upoutávka a plakát

Terminátor: Genisys - Nová upoutávka a plakát | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Pomalu se začínají objevovat Super Bowl Spoty. Dokázal v tom svém nový Terminátor konečně vzbudit nadšení?

Přímý přenos ze Super Bowlu dorazí za pár dní a na internetu se pomalu začínají objevovat spoty, které během zápasu (nebo těsně před ním) budou televizním divákům vysílány. Jak už pravděpodobně víte z našich starších článků, Super Bowl sledují desítky milionů lidí, a tak se filmová studia snaží předvést opravdu to nejlepší. V tomhle světle je nový spot na Terminator: Genisys přinejmenším diskutabilní.

Nový díl populární ságy už dlouho slibuje podobný koncept, jako Návrat do budoucnosti 2, kdy se pomocí cestování v čase znovu vrátíme do ikonických momentů předchozích dílů a podíváme se na ně v novém světle. Z Paramountu také prosakují zvěsti o tom, že filmaři dělají všechno proto, aby scény z minulosti po vizuální stránce starší filmy v maximální možné míře připomínaly. Místo návratu ke kořenům však superbowlová upoutávka nabízí divoký sestřih digitálních vylomenin. V krátké dávce nepůsobí Genisys vůbec špatně, ale na koho tedy studio cílí?

Fanoušci Cameronových filmů by v upoutávce feeling dvou nejstarších dílů hledali jen těžko a mladší diváky zřejmě ten „bělovlasý pán“, kterého znají z internetových memů, také příliš neoslní. Nový Terminátor tak znovu vyvolává víc rozpaků než nadšení, ale do premiéry je pořád ještě času dost, tak doufejme, že nerozhodní jsou pouze marketéři, zatímco filmaři mají o svých záměrech jasno. Pod Super Bowl spotem najdete také nový plakát se stárnoucím T-800, kterému se za léta provozu kapku sedřel lak. A stále je možné, že se v nejbližších dnech/týdnech dočkáme také delšího traileru. 

Terminátor: Genisys - Super Bowl spot

Pátého Terminátora (s oficiálním podtitulem Genisys) točí Alan Taylor (Hra o trůny, Thor: Temný svět), scénář napsali Laeta Kalogridis a Patrick Lussier. V roli Terminátora se vrací Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke (Hra o trůny) hraje Sarah Connor, Jason Clarke (Lawless, Zero Dark Thirty) hraje Johna Connora, Jai Courtney (Smrtonosná past 5, Divergence) hraje Kylea Reese, J.K. Simmons (Spider-Man 1-3, Juno) ztvární detektiva, který už léta sleduje podezřelé události v životě Sarah Connor, Dayo Okeniyi (Hunger Games) ztvární syna Milese Dysona, tvůrce Skynetu, a jako T-1000 se objeví Byung-hun Lee (G.I. Joe 1 a 2, Red 2).

Film se má odehrávat v několika časových rovinách, hodně se bude cestovat časem, znovu budou navštíveny události z prvního a druhého filmu. Arnold Schwarzenegger si zahraje několik verzí T-800, včetně zestárlého robota. Připomínáme, že série Terminator pojednává o válce mezi lidmi a inteligentními stroji, které se snaží vyhladit lidstvo. Aby si zajistili vítězství, posílají s pomocí stroje času do minulosti robotické zabijáky, kteří mají odstranit vůdce lidského odboje dřív, než se jimi stanou. Česká i slovenská premiéra jsou naplánovány na 9.7. 2015.



Galerie: 2

Terminátor: Genisys - Nová upoutávka a plakát | Fandíme filmu Terminátor: Genisys - Nová upoutávka a plakát | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest