Fantastická čtyřka: Nový plakát

Fantastická čtyřka: Nový plakát | Fandíme filmu
Kromě černých skafandrů nakonec ve filmu uvidíme i tradiční modré kostýmy, kterými je Fantastická čtyřka proslulá.

Nový plakát na Fantastickou čtyřku je vkusný, ale pro fanoušky může být menším zklamáním, protože použitý obrázek se nijak výrazně neliší od záběru, který známe již z traileru. Tak či tak poster najdete dole v galerii. O něco zajímavější jsou nejnovější vyjádření Milese Tellera (představitel Mr. Fantastica), který momentálně propaguje Rezistenci, ale novináři se jej samozřejmě ve velkém ptají i na Čtyřku.

Miles hodně mluvil o tom, o čem jsme slyšeli už několikrát. Nová Fantastická čtyřka bude hodně vážná, filmaři se postavy snaží hodně polidštit a zmodernizovat. Do značné míry se drží komiksové řady Ultimate, ale zároveň chtějí na látce zanechat svůj vlastní otisk. Rozpovídal se ale také o věcech, které jsme zatím nevěděli.

Tak především, hrdinové většinu filmu stráví v ochranných oblecích, které známe z teaser traileru. Tým se teprve rodí, ale jakmile se dá skutečně dohromady, dojde i na tradiční kostýmy s čtyřkou na hrudi! Z toho co Teller říká se ale zdá, že je dost dobře možné, že modré elasťáky čtveřice navlékne až v úplném závěru. Obecně to pak vypadá, že v chystaném pokračování by se Fantastická čtyřka měla začít komiksům blížit víc a víc. A i když Miles nevychází z žádného definitivního, oficiálního oznámení, předpokládá, že na Fantastické čtyřce 2 bude opět pracovat scenárista a producent Simon Kinberg (X-Men: Apocalypse, X-Men: Budoucí minulost, spin-off Star Wars, Sherlock Holmes).

Fantastická čtyřka je soudobý pohled na nejstarší superhrdinský tým od Marvelu. Pojednává o čtveřici mladých outsiderů, kteří jsou teleportováni do nebezpečného paralelního vesmíru, následkem čehož dojde k šokující přeměně jejich fyzické podoby. Jejich životy se nezvratně změní, avšak týmu nezbývá nic jiného, než se naučit využívat děsivé nové schopnosti a spolupracovat, pokud mají zachránit svět před bývalým kamarádem, který se změnil v nepřítele. V hlavních rolích hrají Miles Teller, Kate Mara, Michael B. Jordan, Jamie Bell, Toby Kebbell a Reg E. Kathy. Scénář: Simon Kinberg. Režie: Josh Trank. Datum české i slovenské premiéry jsou naplánovány na 6.8. 2015.

Zdroje: IMP Awards, Moviefone, MTV, Screen Crush

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest