Fantastická čtyřka: nové fotky a alternativní trailer

Fantastická čtyřka: nové fotky a alternativní trailer | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Bleděmodré kostýmy hned tak nečekejte, ale zato je tu první pohled na "Mole Mana".

Nová Fantastická čtyřka diváky odpočátku polarizovala a je zřejmé, že tomu tak bude i nadále. V aktuálním čísle magazínu Empire vyšly čtyři fotky hrdinů buď úplně v civilu nebo maximálně v jejich černých úborech, které známe z prvního teaser traileru. Empire žertem připomíná, že klasické modré kostýmy asi jen tak neuvidíme a režisér Josh Trank pro časopis doplňuje, že nechtěl točit barevný „komiks“. Ve Fantastické čtyřce viděl potenciál k vyprávění náročnějšího, dramatického a tragického příběhu a tak spolu se scenáristou Simonem Kinbergem ukotvili děj ve skutečném světě a přesně takový příběh připravili.  

Někteří jsou rádi, že Trank zkouší něco nového, druzí budou dál zatvrzele opakovat, že když to není stejné jako v komiksech, je to špatné. I odpůrci jsou ale na novou Fantastickou čtyřku neskutečně zvědaví, a tak první teaser zaznamenal rekord. Během úvodních dnů upoutávka zaznamenala 42 milionů přehrání, což je v rámci studia víc, než dokázali sesbírat i třeba takoví X-Men: Budoucí minulost. Po premiéře na internetu se trailer začal promítat také v kinech a někde se objevil v lehce pozměněné verzi, ve které v závěru můžeme vidět letícího Human Torche (Michael B. Jordan) a Invisible Woman (Kate Mara). Video daného momentu někdo nahrál na internet, tak se můžete podívat. Dole v galerii pak najdete čtyři zmiňované fotky, přičemž společně s Reedem Richardsem (Miles Teller) na obrázku postává také Harvey Elder (Tim Blake Nelson), v komiksech známý také jako Mole Man.

Fantastická čtyřka: Alternativní sestřih traileru

Zdroje: Empire, EW

Galerie: 4

Fantastická čtyřka: nové fotky a alternativní trailer | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: nové fotky a alternativní trailer | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: nové fotky a alternativní trailer | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: nové fotky a alternativní trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest