Suicide Squad nabírá další padouchy

Suicide Squad nabírá další padouchy | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Obsazení Jaye Hernandeze potvrzeno, znovu se mluví také o roli Thinkera. Režisér David Ayer na poslední chvíli piluje scénář.

Zhruba za měsíc se v Torontu začne natáčet Suicide Squad, a tak není divu, že jsou castingové zprávy čím dál častější. Jai Courtney (představitel Boomeranga) v aktuálním rozhovoru potvrdil, že si ve filmu skutečně zahraje Jay Hernandez, o kterém jsme již dříve slyšeli, že by měl hrát El Diabla, jednoho z vězňů filmového ústavu pro osoby s nadlidskými silami. V komiksech jde o znovuvzkříšeného muže jménem Lazarus Lane, kterého posedne démon, kdykoliv se uloží ke spánku.

Stejný zdroj, který nás prvně informoval o Diablovi, teď také zaslechl, že by si Jackie Earle Haley (Watchmen, Jako malé děti) mohl zahrát postavu Thinkera. O Thinkerovi jsme poprvé slyšeli letos v lednu, takže jeho účast skutečně vyloučená není. Zřejmě by se ale jednalo o jednu z mnoha vedlejších postav, které se mihnou ve věznici pro nadlidi, aniž by (prozatím) měly nějaký zásadnější vliv. V komiksech je Thinker neúspěšný právník, který se za pomoci své inteligence a různých technických zařízení dá na dráhu zločinu

Protože superzločinců zjevně není nikdy dost, přidáváme video od Jareda Leta, ve kterém herec ke krátkému záběru sebe sama přidal hudbu z Návratu Temného rytíře a opět tak naznačil, jak by mohl ve filmu působit jeho Joker. Úplně poslední zprávičky jsou pak přímo od režiséra Davida Ayera, jenž na twitteru prozradil, že se pořád ještě snaží scénář doladit k naprosté dokonalosti a ještě sdílel fotku, na které dokazuje svou lásku k praktickým efektům. Na dřevěné desce dole v galerii vidíte malé výbušniny, které se používají k simulaci střelby, pokud se filmaři nechtějí spoléhat na digitální triky.

Jared Leto naznačuje, jaký bude Joker

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, pod palcem bude mít padouchy, jako jsou Deadshot, Harley Quinn nebo Captain Boomerang. V její věznici sedí také Joker, proti týmu nastoupí Deathstroke. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne, Will Smith, Joe Manganiello nebo Joel Kinnaman. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: Latino Review, Huffington Post, David Ayer I, David Ayer II

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 2

Suicide Squad nabírá další padouchy | Fandíme filmu Suicide Squad nabírá další padouchy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest