Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho

Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Tým plný padouchů konečně našel Ricka Flaga. Ed Harris si ve filmu naopak nezahraje. Navíc nejnovější fotky Jareda Leta, představitele Jokera.

Za pár dní tomu budou tři měsíce, co Suicide Squad opustil Tom Hardy, představitel Ricka Flaga. Podle oficiální oznámení to bylo kvůli pracovní vytíženosti, posléze se ale proslechlo, že kvůli obsazení Willa Smithe, se novou vůdčí osobností týmu stal jeho Deadshot a Rick Flag byl odsunut na vedlejší kolej. Se zmenšenou rolí bylo postupně spojováno několik kandidátů, přičemž naposledy se asi před měsícem mluvilo o tom, že by úlohu mohl převzít Joel Kinnaman, představitel nového Robocopa a hvězda seriálu The Killing. Teď Kinnaman konečně v rozhovoru potvrdil svoji účast.

Kdo se naopak ve filmu neobjeví, je Ed Harris, jehož jméno bylo spojováno s postavou Rickova otce, Flaga seniora. Harris osobně popřel, že by ve filmu hrál, avšak zdá se, že šuškanda vznikla kvůli tomu, že Harris s Kinnamanem společně hráli ve snímu Noční běžec a Joel po svém starším kolegovi chtěl, aby se s ním „na něco podíval“. Inu, nakonec k tomu zřejmě vůbec nedošlo.

Závěr dnešní novinky bude věnován znovu Jaredovi Letovi, který v posledních dnech plní titulky, kvůli své postupné transformaci v padoucha Jokera. Bulvární server Hollywood Life tvrdí, že si Leto uvědomuje obtížnost role, ale chce si ji úplně podmanit a stát se tím nejlepším Jokerem vůbec. Jeho verze má být proti těm dosavadním mnohem inteligentnější a vtipnější a nemá je kopírovat. Samozřejmě těžko soudit, zda se bulváru skutečně podařilo zjistit, co si Leto o roli myslí, určitě se ale podívejte do galerie, kde na vás už čekají nejnovější fotky hercovy dosavadní přeměny. Na poslední fotce v galerii pak můžete vidět Caru Delevingne, představitelku Enchantress, když se byla podívat v ateliéru na stavbu kulis.

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, která tým dává dohromady a řídí jej. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne a Will Smith. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: Screen Rant, Hollywood Life, David Ayer, Allocine, Jared Leto, ComicVine

Galerie: 8

Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu Suicide Squad: Konečně se našel náhradník Toma Hardyho | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest