Story of Your Life: Hawkeye jako profesor fyziky

Story of Your Life: Hawkeye jako profesor fyziky | Fandíme filmu
Na naši planetu přistanou cizí návštěvníci. Jeremy Renner a Amy Adams budou muset zjistit, jestli přišli v míru, nebo ne.

Od naší první a jediné novinky o Story of Your Life uteklo už dost vody. Za poslední dobu však projekt nabral dvě herecká jména a nového režiséra. Prvním na seznamu je Amy Adams (Muž z oceli) a druhým je Jeremy Renner (Smrt čeká všude). Oba dva herce jste navíc mohli vidět společně v loňském Špinavém triku. Za kameru se postaví Denis Villeneuve (Zmizení), který se v dohledné době možná ujme také Blade Runnera 2.

Story of Your Life vychází z povídky amerického spisovatele Teda Chianga, který za svá díla sklidil řadu prestižních cen. Na Zemi přistane vesmírná loď a americká vláda za této výjimečné události vyšle lingvistku Louisu Banks (Adams), aby s cizinci z vesmíru navázala kontakt a zjistila jejich úmysly. Během komunikace se však u ženy začnou dostavovat flashbacky, které odhalují skutečnou pravdu o jejich návštěvě. Určitou roli v příběhu sehraje i profesor fyziky, kterého hraje právě Renner.

Jedním z producentů je Shawn Levy (trilogie Noc v muzeu, Ocelová pěst). Scénář napsal Eric Heisserer (Věc: Počátek, remake Noční můry v Elm Street, Nezvratný osud 5).

Zdroj: Geek Tyrant 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest