Morgan: Kate Mara se setká s umělými bytostmi

Morgan: Kate Mara se setká s umělými bytostmi | Fandíme filmu
Kate Mara ztvární hlavní postavu ve sci-fi thrilleru z produkční dílny Ridleyho Scotta, který předává režisérskou štafetu svému synovi.

Na Black Listu (anuální seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) každým rokem končí celkem dost zajímavých nápadů. Jeden takový připravil i veskrze neznámý Seth Owen a pojmenoval ho Morgan. Na Černé listině se umístil minulý rok. Krátká synopse slibuje příběh firemní konzultantky posuzující rizika. Ta je povolána ke vzdálené výzkumné laboratoři, kde má určit, zda jsou rizikem jakési umělé bytosti. Právě onou konzultantkou by se měla stát Kate Mara, kterou letos uvidíme jako superhrdinku v nové Fantastické čtyřce, ale i v jiné sci-fi z dílny Ridleyho Scotta, s názvem The Martian.

Avšak zatímco Marťana Ridley režíruje, Morgan jenom produkuje a na povel ji dostal jeho syn, Luke Scott. Pro toho je snímek celovečerním debutem, tak snad tatík dá synkovi pár užitečných rad. Luke fungoval jako pomocný režisér na otcově historickém Exodu. Před dvěma lety natočil kraťas Loom, který si můžete přehrát pod článkem. Ke známé herečce se možná ještě přidá o něco méně proslulá Anya Taylor-Joy (The Witch). 

Krátkometrážní film Loom

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest