Suicide Squad: Dalším padouchem je Jay Hernandez

Suicide Squad: Dalším padouchem je Jay Hernandez | Fandíme filmu
Chystá se na nás celá řada cameí, Viola Davis definitivně potvrdila účast, Jared Leto nabírá kila a Will Smith se chce stát ultimátním Deadshotem.

Suicide Squad dál nabírá obsazení. Nejnovějším přírůstkem je Jay Hernandez, známý ze snímků jako Světla páteční noci, Šílená/Krásný nebo Hostel (na titulce). The Wrap, který zprávu přinesl, sice uvádí, že Hernandez o roli teprve jedná, ale ve spojitosti s rolí jej zmiňuje i Latino-Review, které rovnou přináší nepotvrzenou informaci o tom, koho by mohl hrát. Hernandez by si střihnout hodně vedlejší roli záporáka El Diabla, který má být jedním z mnoha super-padouchů, kteří jsou ve věznici pro nadlidi drženi společně s Jokerem. Dále by se tedy podle nepotvrzené zvěsti mohli ve věznici mihnout také Killer Frost, Block Buster, King Shark a Live Wire. 

Když je řeč o Jokerovi, zastavme se na chvíli u Jareda Leta, jeho představitele. Ten v nedávném interview prozradil, že se kvůli roli snaží nabrat na váze a dále se krátce rozpovídal o tom, že Jokera vnímá jako téměř shakespeareovskou postavu, jako "krásnou katastrofu". V jiném interview Viola Davis po dřívějším naznačování jednoznačně potvrdila, že si zahraje Amandu Waller, šéfku celého týmu.

Svou troškou do mlýna přispěl i Will Smith, který při rozhovorech ke snímku Focus zabrousil i na Suicide Squad. Tam hraje známého ostrostřelce Deadshota, který se podle Smithových slov sice občas někde objevil (v televizních seriálech), ale teprve teď má klíčovou úlohu v celovečerním, mezinárodně uveřejněném velkofilmu. Smith tedy má příležitost vytvořit určitým způsobem definitivní verzi postavy, která se většině lidí vybaví, když se s nimi o Deadshotovi začnete bavit.

Suicide Squad je vládou kontrolovaný tým superpadouchů, kteří vykonávají nebezpečné nezákonné úkoly, výměnou za zkrácení trestu. Amanda Waller je drsná šéfka celého projektu, která tým dává dohromady a řídí jej. Film píše a režíruje David Ayer (Železná srdce, Training Day), hrají Jared Leto, Margot Robbie, Jai Courtney, Cara Delevingne a Will Smith. Objevit by se měla také Viola Davis. Premiéra je naplánována na 5.8. 2016.

Zdroje: E Talk, Billboard, The Wrap, MTV, Latino-Review

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest