Hugh Jackman: Wolverinem až do smrti

Hugh Jackman: Wolverinem až do smrti | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Wolverine se může objevit ve všech chystaných x-menovských filmech. Našel se představitel dalšího mutanta a skladatel X-Men: Apocalypse.

Hugh Jackman, představitel Wolverina, je jediný herec, který se zatím objevil ve všech dosavadních x-menovských filmech, byť třeba jen v malém cameu. V aktuálním interview uvedl, že Michael Keaton (představitel Batmana nebo hlavní role ve snímku Birdman) ho inspiruje k tomu, aby se pokusil hrát Wolverina co nejdéle. Je mu jasné, že jednou přeobsazen bude, a v tu chvíli podle něj získá postava ikonický status, ale zatím na sobě tvrdě pracuje, aby při každé další příležitosti hrál Wolverina v ještě lepší fyzické kondici a emocionálně postavu ještě víc obnažil.

Momentálně víme, že jej stoprocentně uvidíme ve třetím samostatném Wolverinovi, který se podle režiséra Jamese Mangolda začne natáčet příští rok. Letos se začnou natáčet Deadpool a X-Men: Apocalypse. O Deadpoolovi Jackman prohlásil, že když dostane příležitost, malé cameo si ve filmu moc rád střihne. U X-Men: Apocalypse pořád počítáme s tím, že Wolverine bude jednou z postav filmu, a Jackman to v rozhovorech nepopírá (ale ani otevřeně nepotvrzuje), avšak stále nevíme, kolik tentokrát dostane prostoru.

Na jednu stranu by se měl uzavřít příběh mladého Magneta, Profesora X, Mystique a Beasta, kterým navíc budou dělat společnost mladí Cyclops, Storm a Jean Grey. Na stranu druhou však na konci loňských X-Men: Budoucí minulost příběh Wolverina v minulosti zcela evidentně dál pokračuje. A i když skalní fanoušci by si scénu asi dovedli vyložit jako určitou ilustraci toho, že navzdory drobným změnám v toku času, se Wolverine svému osudu nevyhne, pro ostatní se jedná o otevřený konec, který by si zasloužil další vysvětlení.

Wolverinem příval X-Menů nekončí. Evan Peters znovu v rozhovoru potvrdil, že se vrátí jako Quicksilver a můžeme se těšit ještě na jednoho nového mutanta. Ben Hardy (seriál EastEnders) se původně ucházel o roli Cyclopse, tu ale nakonec získal Tye Sheridan. Hardy ale nevyšel na prázdno a byl obsazen do jiné úlohy. Proslýchalo se, že by mohl hrát Angela, ale podle posledních zpráv dostal nějakou jinou, „významnou“ roli.

Dále jsme se dozvěděli také to, že hudbu bude již tradičně skládat stálý spolupracovník režiséra Bryana Singera, John Ottman a Singer také na svém Instagramu zveřejnil několik nových fotek z preprodukce, na kterých jsou vidět přípravy Xavierova Cerebra. Jako bonus na závěr připojujeme úsměvné video, které ukazuje, jak by vypadali X-Meni, kdyby je točil Wes Anderson.

Jak by vypadali X-Meni od Wese Andersona

Zdroje: Film Music Reporter, IamRogue, Bryan Singer, MTV, James Mangold, Collider, The Wrap, TV3

Logan: Wolverine

03.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Drama
Info o filmu

Galerie: 2

Hugh Jackman: Wolverinem až do smrti | Fandíme filmu Hugh Jackman: Wolverinem až do smrti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest