Dostanou Muži, kteří nenávidí ženy Oscara?

Dostanou Muži, kteří nenávidí ženy Oscara? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Režisér David Fincher probírá oscarové šance. Navíc tři nová videa a pět fotek.

Od té doby, co Sony ohlásilo vlastní verzi trilogie Milénium, jsem vedl nesčetněkrát následující rozhovor: „Proč ti amíci už zase něco remakují“? „To není remake, ale nová adaptace. Slavné knihy se zkrátka adaptují často, viz Tři Mušketýři“. „No jo, ale potřebujeme další verzi tak brzo? Ta švédská byla skvělá“. „Jenže tuhle točí David Fincher“! Tímhle argumentem pokaždé diskusi uzavírám a doufám, že stačí. David Fincher je génius, který zatím nikdy nezklamal (i ten nešťastný Vetřelec 3 má své kouzlo) a není důvod, proč by s tím měl začínat zrovna teď.

Za Benjamina Buttona a The Social Network byl dokonce nominován na Oscara a magazín EW teď přispěchal, aby se zeptal, nakolik si věří letos. David zavtipkoval, že je v Mužích, kteří nenávidí ženy na kontroverzní akademii „příliš mnoho análního znásilňování“, ale pak začal mluvit vážně: Sám o Oscara nijak zvlášť neusiluje, ale pokud by to vypadalo, že by mohl vyhrát někdo z jeho spolupracovníků, udělá všechno proto, aby jejich šance podpořil. Absolvuje všechny náročné rozhovory a tak dále. Posledně hodně věřil Aaronu Sorkinovi a jeho scénáři k The Social Netwrok (nakonec vyhrál), Jesse Eisenberg byl v hlavní roli podle Finchera také naprosto jedinečný. Letos by určitě přál podobný úspěch Rooney Mara, která do role Lisbeth podle všeho vložila opravdu hodně a zhostila se jí znamenitě, i když jí málokterý divák zpočátku věřil. Jednak je totiž Rooney de facto neznámá herečka, ale především ji všichni budou srovnávat s Noomi Rapace, která ve švédské adaptaci „Mužů“ předvedla fenomenální výkon, a její zvtárnění Lisbeth už stačilo vejít do dějin kinematografie.

Po várce tv spotů z minula pro vás máme další tři (většinu materiálu už jsme viděli, ale „Dívky s dračím tetováním“ není nikdy dost) a v galerii najdete pár nových fotek. Fotografii ležící Lisbeth zveřejnily NY Times, ostatní přímo Sony. Tmavé obrázky jsou staršího data, pouze je doplňujeme, ale co jistě zaujme vaši pozornost jsou nové fotky potlučeného Mikaela a Lisbeth.

 

Muži, kteří nenávidí ženy: TV spot 1

 

Muži, kteří nenávidí ženy: TV spot 2

 

Muži, kteří nenávidí ženy: TV Spot 3

 

Galerie: 5

Dostanou Muži, kteří nenávidí ženy Oscara? | Fandíme filmu Dostanou Muži, kteří nenávidí ženy Oscara? | Fandíme filmu Dostanou Muži, kteří nenávidí ženy Oscara? | Fandíme filmu Dostanou Muži, kteří nenávidí ženy Oscara? | Fandíme filmu Dostanou Muži, kteří nenávidí ženy Oscara? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest