Inferno: Známe kompletní obsazení

Inferno: Známe kompletní obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Seznamte se s pokračováním Šifry mistra Leonarda a Andělů a démonů. AKTUALIZOVÁNO o oficiální fotky herců.

AKTUALIZACE: Do galerie přidáváme oficiální podobenky jednotlivých herců, tak jak je zveřejnilo studio Sony. Nejedná se sice přímo o filmovou vizáž jednotlivých postav, ale pokud některého z herců neznáte, obrázek si uděláte.

Původní článek: Studio Sony nějakou dobu plánovalo adaptaci Ztraceného symbolu, třetí knihy s populárním profesorem ikonologie (a dnes už vlastně dobrodruhem), Robertem Langdonem. Přípravy se ale protahovaly, a tak se studio zhruba před dvěma lety rozhodlo Ztracený symbol přeskočit a místo toho se soustředit na v té době čerstvě vydané Inferno, Langdonovo čtvrté dobrodružství. Teď Sony odhaluje kompletní obsazení filmu.

V hlavní roli se samozřejmě vrací Tom Hanks, doktorku Siennu Brooks skutečně hraje navzdory nedávné nejistotě Felicity Jones (Amazing Spider-Man 2, Teorie všeho). Sidse Babett Knudsen hraje doktorku Elizabeth Sinskey, Irrfan Khan (Jurský svět, Pí a jeho život) hraje Harryho Simse - Probošta Konsorcia a Omar Sy (Nedotknutelní, X-Men: Budoucí minulost) Christopha Brudera. Čtenáři předlohy postavy jistě dobře znají, ostatním nebudeme kazit překvapení. Film opět zrežíruje Ron Howard, podle scénáře Davida Koeppa (Andělé a démoni, Spider-Man) a vše samozřejmě vychází z velepopulární předlohy romanopisce Dana Browna. Česká premiéra je naplánována na 13.10. 2016.

V nejnovějším příběhu se Langdon probudí v italské nemocnici s amnézií a za pomoci doktorky Brooks se snaží paměť získat zpátky. Přitom se proplétá labyrinty florentských, benátských a istambulských uliček a snaží se zastavit šílence, který chce vypustit globální mor. Jediným vodítkem je mu Inferno, úvodní část Dantovy Božské komedie.

Zdroj: Collider

Inferno

28.10.2016 | USA, Maďarsko
Thriller, Mysteriózní
Info o filmu

Galerie: 5

Inferno: Známe kompletní obsazení | Fandíme filmu Inferno: Známe kompletní obsazení | Fandíme filmu Inferno: Známe kompletní obsazení | Fandíme filmu Inferno: Známe kompletní obsazení | Fandíme filmu Inferno: Známe kompletní obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest