Na DVD: Jack se chystá vyplout

Na DVD: Jack se chystá vyplout | Fandíme filmu
Rok po smrti Philipa Seymoura Hoffmana vychází u nás na DVD jeho jediný režijní počin. Seznamte se, pusťte si upoutávku.

Na DVD je od začátku února k zakoupení film z roku 2010, pojmenovaný Jack se chystá vyplout (Jack goes boating). Jedná se o jediný režisérský počin zesnulého oscarového herce Philipa Seymoura Hoffmana (Mistr, Capote, Hunger Games), který si v něm rovněž zahrál titulní postavu.

Po jeho boku si v tomto vztahovém dramatu s romantickým nádechem v hlavních rolích zahráli Amy Ryan (Plán útěku, Zelená Zóna), John Ortiz (Miami Vice, Americký gangster) a Daphne Rubin-Vega (seriál Smash). Příběh se točí kolem dvou párů. Tím prvním je Jack (Hoffman) a Connie (Ryan), které dal do hromady zmíněný druhý pár – Clyde a Lucy. Jackův život po boku nové známosti nabírá nové barvy a on se kvůli ní dokonce učí plavat. Naopak vztah Clyda a Lucy začína prudce skomírat.

Trailer pracuje s příjemnými i dusnějšími momenty vztahů, odehrávajících se ve stínu velkoměsta. To dodává kontrastu mezi štěstím a problémy, přičemž je vše podloženo výkony herců. Ale podívejte se sami:

Trailer: Jack se chystá vypnout

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest