Tři srdce: Francouzská romance dorazila do našich kin

Tři srdce: Francouzská romance dorazila do našich kin | Fandíme filmu
Dvojice se zamiluje na první pohled, ale další rande se nekoná. Osud je svede znovu dohromady, když se on dá dohromady s její sestrou.

Francouzi se opět hlásí o slovo. Tentokrát prostřednictvím vztahového dramatu Tři srdce (3 coeurs). Od premiéry v září minulého roku na domácí půdě převládají kladné reakce, ale v mezinárodních vodách bylo přijetí spíš vlažné. Ode dneška je nicméně snímek k vidění v českých kinech a od 12.3. bude uváděn také na Slovensku.

Marc (Benoît PoelvoordeAsterix a Olympijské hry), pán v letech, se náhodně seznamuje se Sylvií (Charlotte GainsbourgNymfomanka) po tom, co mu ujede vlak. Okamžitě přeskakuje oboustranná sympatie, které se ani jeden nebrání a příští setkání si domluví ve francouzské metropoli. Marca před schůzkou postihne infarkt a na místo nedorazí. Jelikož na Sylvii nemá kontakt, jde Marcův život dál. Do cesty mu však přichází sympatická Sophie (Chiara MastroianniParchanti spí dobře), se kterou se vše dobře vyvíjí. Jenže aby si osud přišel na své a mohl si spokojeně mnout ruce, ukáže se, že Sophie a Sylvie jsou sestry.   

Režisérem je Benoît Jacquot (Sbohem, královno; Hypnóza), jehož jméno se v našich končinách často neskloňuje, i když je režisérem aktivním. O svém aktuálním snímku prozradil, že scénář, na kterém rovněž pracoval, odvíjel od konce. Pro diváka to může znamenat buď šikovné vypointování děje, nebo bezhlavé podřízení závěru za každou cenu. Trailer vám v tomhle ohledu jasno neudělá, spíš naznačí, že nás čeká přepjatá lovestory. Nicméně názor si můžete udělat sami:

Tři srdce: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest