Tyrese Gibson chce být Green Lantern

Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Hvězda série Rychle a zběsile se inspirovala u kolegy Vina Diesela a s pomocí fanoušků si zkouší vynutit pozornost Warneru.

Samostatného Green Lanterna sice uvidíme až v roce 2020, ale zelený hrdina by se měl objevit také alespoň v jedné části Justice League, která své dvě poloviny vyšel do kin v letech 2017 a 2019. Natáčení tak zřejmě začne hned, jakmile Zack Snyder bude hotový s Batman v Superman: Dawn of Justice. Dříve či později tak začnou castingy na klíčové role a Tyrese Gibson dělá všechno proto, aby byl u toho. Na svých sociálních sítích rozjel slušnou virální kampaň, kdy svoje fanoušky vyzval, aby vytvářeli fotomontáže a fan-arty s ním jako Green Lanternem. Ty nejlepší obrázky pak herec sdílel a přeposílal.

K jednotlivým obrázkům pak doplňoval další tematické komentáře, jako třeba „o tomhle se šušká“, „Jsem plně odhodlaný se obléknout na tohle dobrodružství“, „Odhodlání - 2020“, „In brightest day, in blackest night, No evil shall escape my sight. Let those who worship evil's might, Beware my power, Green Lantern's light!“ (to je přísaha Green Lanternů) nebo „Dej si pohov Idrisi, já to zmáknu“ (Idris Elba je jedním z favoritů, kterého by fanoušci chtěli v roli vidět). Nakonec Gibson sdílel fotku brány sídla studia Warner Bros. a připsal k ní: „Nemluvím, jednám“. Je to jen další součást kampaně nebo se Tyresovi skutečně svojí snahou podařilo získat pozornost Warneru a vynutit si tak společné jednání?

Tyrese znáte především ze série Rychle a zběsile a jistě si vzpomínáte, že podobnou taktikou si jeho kolega Vin Diesel vynutil schůzku s Marvelem (namluvil Groota ve Strážcích Galaxie a možná bude hrát i vůdce Inhumans). Nejsem si však jistý, jestli zrovna Gibson dokáže utáhnout na svých bedrech komiksový film, který bude mít co dělat, aby smyl nepříjemnou pachuť, která stále zůstává filmovým fanouškům na jazyku po předchozí verzi s Ryanem Reynoldsem. V Transformers i v Rychle a zběsile byl vždycky jedním z týmu, bavičem, který se staral o odlehčení atmosféry. Možná nic jiného nesvede. A možná jen zatím neměl možnost se pořádně předvést. Co vy na to? Viděli jste Gibsona v nějaké roli, kde měl prostor předvést větší herecký rozsah? A dokážete si jej jako Green Lanterna představit?

Zatím samozřejmě nevíme, zda chce být Gibson jednoduše ve filmu, aniž by o něm cokoliv věděl, anebo má nějaké zákulisní informace a svou kampaní definitivně potvrdil, že nový Green Lantern bude John Stewart. Stewart je jedním z vůbec prvních černošských superhrdinů a v pořadí čtvrtý Green Lantern. Stejně jako Hal Jordan (hrdina filmu s Ryanem Reynoldsem) slouží u vesmírné policie zvané Green Lantern Corps a s pomocí kouzelného prstenu bojuje s nepřáteli, kteří ohrožují jeho vesmírný kvadrant. Už v minulosti se mnohokrát mluvilo o tom, že novým filmovým Lanternem bude právě Stewart a pokud se má nová podoba hrdiny od té předešlé maximálně odlišit, je takové rozhodnutí jedině logické.

Zdroje: Tyresův Instagram a Facebook

Galerie: 9

Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu Tyrese Gibson chce být Green Lantern | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest